Cel mai simplu mod de a-ți schimba lookul în 2019

În noul an toți ne alcătuim o listă de lucruri pe care vrem să le schimbăm, la care vrem să ajungem sau pe care vrem să le atragem. Printre ele, noi îți sugerăm să adaugi și o schimbare de look, deoarece nu strică să îți dai refresh din când în când, iar cel mai bun mod de a face acest lucru este să începi cu o vizită într-un salon de înfrumusețare. Nu contează dacă porți cel mai în trend bob din 2018 și nici dacă părul tău lung e în cea mai bună formă.

Pentru a face cea mai bună alegere, iată câteva sfaturi de care să ții cont!

Tunsori pentru părul fin

Optează pentru o tunsoare care urmărește mișcarea naturală a părului. El trebuie să se aranjeze natural, nu să fie forțat să stea într-o anumită direcție. Tăieturile trebuie să fie spre interior pentru a păstra grosimea părului și a avea greutate pe contur și este indicată tăierea părului în straturi pentru a crea volum delicat și mișcare. Evită tunsorile cu linia de contur foarte subțire deoarece nu servesc obținerii unui păr cu aspect mai bogat și mai des. De asemenea, apeleaza la breton pentru a încadra trăsăturile. Acest truc ajută la obținerea unui look mai dens.

Tunsori pentru părul creț

Dacă ai părul creț, pune accentul pe formele îndrăznețe. Acestea sunt cele care scot în evidență punctul forțe al părului tău: volumul generos. Este bine de știut faptul că părul creț crește diferit de cel drept. Dacă vrei să-i stimulezi creșterea, atunci ar trebui să îi tunzi câte 1 centimetru,  la interval de 2-3 luni. Orice ai face, nu îl fila! Pentru a evita aspectul „frizzy”, un par creț nu trebuie filat decât în cazuri excepționale.

Tunsori pentru părul aspru și des

Tunsoarea pixie este ideală atunci când ai un astfel de păr. Poți obține un volum optim, doar cu ajutorul degetelor. Aspectul ușor neglijent al coafurii va ascunde rigiditatea părului tău.Dacă ai părul lung, tunde-l în scări pentru un look rafinat. Este o tunsoare extrem de practică, care nu necesită styling. Cu ajutorul ei poți face mici corecții la forma feței.

Cum obținem glass hair: recomandări de la George Soare