Cel mai nou trend de beauty face furori pe Pinterest – măștile de buze, cu colagen, pentru ziua dinaintea nunții

Ah, acum că s-a topit și ultimul strop de zăpadă și am ascuns puloverele de cașmir în adâncul dressingului, putem declara oficial sezonul de nunți deschis! Atât de deschis, încât toate viitoarele mirese au luat deja cu asalt Pinterest-ul în căutarea celor mai bune idei în materie de aranjamente florale, scheme de culori pentru decor, și sugestii de rochii pentru domnișoarele de onoare. Și oare mai are rost să menționăm trucurile de frumusețe de ultim moment?

Dacă ne luăm după raportul din categoria bridal dat de Pinterest pe anul 2017, s-a descoperit că în topul căutărilor viitoarelor mirese se află tratamentele home-made pentru îngrijirea tenului. Asta pe lângă coafuri dezordonate, fuste boho din dantelă sau lacurile de unghii Essie Ballet Slippers.

Mai exact, după spusele Pinterest-ului, în top sunt căutările de măști de buze cu colagen, care au crescut cu 388 % în doar un an.

Și, contrar presupunerilor noastre că măștile de față pentru hidratare sau luminozitate ar fi în topul căutărilor oricărei femei gata să se căsătorească a doua zi, se pare că buzele câștigă anul acesta la capitolul popularitate. Norocoasele pe cale să spună marele DA își doresc să arate impecabil din cap până-n picioare – iar un tratament rapid al buzelor va face ca acel cuvânt magic să rămână pentru totdeauna întipărit în amintirea iubitului.

Chiar înainte de Golden Globes, make-up artistul Rachel Goodwin a postat o fotografie cu clienta sa, Emma Stone, într-o ipostază extrem de haioasă, în care vedeta încearcă o mască de buze pentru marele eveniment. Goowin spune că masca este super soft și delicată, iar efectele rămân vizibile până la șase ore după aplicare. „Face buzele să arate mult mai pline, în special dacă aplici un gloss sau un ruj mai deschis la culoare – efectul va fi de buze pline și netede.” Rachel a folosit masca KNC Beauty, dar opțiunile sunt foarte variate. Aici aici câteva din recomandările noastre pentru ziua cea mare sau, pur și simplu, pentru un eveniment la care vrei să uimești pe toata lumea cu un look fresh.

                                                         KNC Beauty Collagen Lip Mask

Mască pentru buze, cu colagen, KNC, 100 lei – aici

                                                         Patchology FlashPatch Lip Gels

Flash Patch Gel pentru buze, 230 lei – aici

                                                        Etude House Cherry Lip Gel Patch

Patch cu cireșe, pentru buze, 18 lei – aici

                                                                   SEPHORA Lip Mask

Mască de buze Sephora, 12 lei – aici

Așa că, dacă și tu ești în plin proces de wedding planning, sau îți dorești un simplu boost al buzelor, ai acum o idee despre ce ar trebui să ai la îndemână – chiar în portfard.

Fotot: Hepta.ro & Brands Websites