Bianca Nuţu a testat tratamentul intensiv cu acid hialuronic concentrat de la NIVEA. Iată de ce i-a plăcut.

Nu mai este niciun secret că acidul hialuronic este un ingredient minune pentru piele, cel mai bun aliat anti-aging. Tocmai de aceea, din ce în ce mai multe femei, dar şi bărbaţi folosesc creme care conţin această substanţă pentru a amâna instalarea semnelor îmbătrânirii pe chipul lor.

Dacă şi tu vrei să afli cea mai eficientă variantă împotriva ridurilor, sunt încântată să te anunţ că NIVEA a creat special pentru tine tratamentul intensiv cu acid hialuronic concentrat. O să arăţi mult mai tânără în doar 14 zile, de asta te asigur.

Eu am avut privilegiul să testez deja produsul şi vreau să îţi împărtăşesc şi ţie experienţa mea. Asta pentru că e atât de eficient încât ar trebui să începi să foloseşti tratamentul chiar de azi.

DESHIDRATAREA ESTE PRINCIPALA CAUZĂ DE ÎMBĂTRÂNIRE A PIELII.

Nimic mai adevărat. Iar dacă până la 20 de ani, ţesuturile pielii nu au nevoie de ajutor din exterior pentru a funcționa la capacitate maximă, cu cât înaintăm în vârstă, cu atât nivelul de hidratare al pielii scade. Dacă nu intervenim, tenul nostru va deveni ridat, lăsat şi îşi va pierde strălucirea.

Folosirea cremelor cu acidul hialuronic poate face însă diferenţa. Asta pentru că această moleculă, care se regăseşte în mod natural în piele, reface nivelul optim de hidratare al pielii şi umple ridurile din interior, prevenind adâncirea lor. În plus, încetineşte procesul de îmbătrânire cutanată şi oferă instant o senzaţie de piele catifelată.

NOUTATE ABSOLUTĂ: de 5 ori mai mult acid hialuronic într-un tratament anti-rid

Dacă până acum foloseam produse de îngrijire a tenului pe bază de acid hialuronic şi eram încântată de rezultate, odată cu folosirea tratamentului intensiv cu acid hialuronic de la NIVEA, am fost efectiv luată prin surprindere.

Tratamentul intensiv cu acid hialuronic de la NIVEA conţine de 5 ori mai mult acid hialuronic decât crema de zi NIVEA Cellular-cremă pe care de altfel am folosit-o şi în trecut şi am fost mulţumită. De 5 ori mai mult acid hialuronic înseamnă aşadar de 5 ori rezultate mai vizibile.

Sub formă a două fiole reutilizabile timp de 14 zile, tratamentul promite hidratare intensivă, aspectul ridurilor diminuat şi previne apariţia altora noi. M-a încântat însă şi ideea că fiolele sunt resigilabile şi că fiind din plastic, nu există riscul să se spargă sau să mă tai când le folosesc-aşa cum se întâmplă cu cele din sticlă.

Deşi la prima vedere, mi s-a părut că o fiolă nu mi-ar ajunge timp de 7 zile, atunci când am început să o folosesc,  mi-am dat seama că nu am nevoie decât de o picătură. Mi-a plăcut şi textura non-uleioasă, ideală pentru a fi aplicată înainte de crema de zi sau crema de noapte.

După 14 zile, pielea a devenit mult mai catifelată şi mult mai plăcută la atingere decât înainte să folosesc tratamentul intensiv cu acid hialuronic concentrat de la NIVEA. Marea mea victorie a fost însă să remarc că ridurile şi liniile fine au fost vizibil reduse. Atunci am înţeles cu adevărat ce înseamnă să foloseşti un tratament cu de 5 ori mai mult acid hialuronic.