Cel mai cool mix al verii: T-shirt + rochia furou

FotorCreated34

Cel mai cool mix al verii? Un tricou alb, simplu, cu croială clasică, plus o rochie furou.

Rochiile furou sunt printre cele mai hot trend-uri ale verii, însă dacă vrei să le scoţi din registrul (semi)formal, poartă-le cu încredere suprapuse peste un tricou alb. Obţii astfel o ţinută care stă la graniţa dintre casual şi dressy, în funcţie de accesoriile pe care le asortezi.

O pereche de tenişi sau nişte slippers din piele aduc ţinuta în sfera casual, cu un vibe relaxat şi lipsit de efort, însă dacă vrei să păstrezi aerul de preţiozitate, asortează o pereche de sandale cu toc sau nişte saboţi cu aplicaţii.

FotorCreated123
Colecțiile toamnă/iarnă 2016-17 Moschino și Chanel
Moschino toamnă/iarnă 2016-17
Moschino toamnă/iarnă 2016-17

Poţi de asemenea jongla între registrele stilistice acordând atenţie materialului din care este croită rochia – ai la dispoziţie variante casual, precum denimul sau pânza, precum şi opţiuni elegante şi delicate, precum mătasea ori satinul.

Alternativ, te poţi inspira din styling-ul show-urilor Dries Van Noten sau Vera Wang, înlocuind tricoul alb cu o cămaşă masculină din poplin, pentru a echilibra senzualitatea rochiei furou cu o doză de sobrietate, sau poți purta un tricou alb imaculat alături de o fustă stil prom queen, din satin, precum in show-ul Moschino toamnă/iarnă 2016-17

Foto sus: colecțiile toamnă/iarnă 2-16-17 Dries Van Noten, Wanda Nylon, Vera Wang

SHOP THIS STORY:

Foto: hepta.ro, Wanda Nylon