Ceasurile care îți transmit că e timpul să salvezi planeta

EU_wide_IDR_high rgb_14790

La douăzeci de ani de la apariţia primului film Ziua Independenţei, următorul capitol oferă un spectacol global impresionant. Folosind tehnologie extraterestră recuperată, naţiunile de pe Pământ au colaborat în cadrul unui imens program de defensivă pentru a proteja planeta. Dar nimic nu ne poate pregăti împotriva forţei avansate şi fără precedent a extratereștilor. Doar ingeniozitatea câtorva bărbaţi şi femei ne poate salva lumea de la extincţie.

Timpul este foarte important atunci când populaţia Pământului se uneşte pentru a salva planeta de o invazie extraterestră şi distrugerea întregii omeniri. Astfel, pilotul Jake Morrison (Liam Hemsworth), luptă în aer purtând un robust cronograf automatic Khaki X-Wind. Realizat special pentru aventură, ilustrând perfect moştenirea sa militară, acest ceas robust este perfect adaptat pentru toate misiunile de defensivă. Butoanele de pe marginea carcasei din oţel inoxidabil sunt poziţionate strategic pentru a forma un X, iar cureaua maro din piele de viţel îi oferă o notă vintage. În interior, mecanismul automatic pune în funcţiune cronograful şi afişajul zilei şi al datei, precum şi calculatorul unghiului de derivă, creat special pentru piloţii care au nevoie să măsoare vânturile de forfecare. Chiar şi atunci când foloseşti tehnologie extraterestră, este esenţial să măsori timpul cu exactitate, iar modelul Hamilton Khaki X-Wind va răspunde negreşit cu meticulozitate nevoii de precizie.

H77616533 (4)_high rgb_12037

În Ziua Independenţei: Renaşterea, un film plin de acţiune, vor apărea de asemenea ceasuri Hamilton precum, un elegant model Jazzmaster automatic cu funcţie GMT, pentru a urmări ora în diverse oraşe din lume în timpul invaziei extraterestre, purtat de Jeff Goldblum, sau un cronograf automatic Khaki Pilot, ales pentru precizia cronometrării şi designul de inspiraţie militară, purtat de James A. Woods, ori un Thinomatic, care poate fi observat pe încheietura lui Bill Pullman.

Prezenţa brandului Hamilton în Ziua Independenţei: Renaşterea este cea mai recentă din cele peste 450 de apariţii cinematografice ale brandului elveţian. Primul parteneriat a avut loc în urmă cu 65 de ani, atunci când primele ceasuri Hamilton apăreau în pelicula The Frogmen. Începând de atunci, Hamilton a lucrat în strânsă colaborare cu creatori de costume şi recuzitori specializaţi pentru a oferi ceasurile potrivite producătorilor de filme.

Mulţumită implicării sale continue în universul hollywoodian, Hamilton poate identifica un spectru larg de oportunităţi asociate covorului roşu. Având acest lucru în vedere, brand-ul a creat Hamilton Behind de The Camera Awards, o gală ce are loc în Los Angeles şi Shanghai. Premiile aduc un omagiu persoanelor extrem de talentate din spatele camerei de filmat care contribuie la calitatea unui film şi la crearea unei impresii de lungă durată asupra publicului acestuia.

Colecţiile Hamilton sunt disponibile în România în cadrul Kultho Boutiques.