Cea mai simplă metodă de a aplica eyeliner

tus

Ador ochii puşi în evidenţă de linii grafice. Multă vreme mi-a fost însă imposibil să trasez o linie dreaptă şi simetrică de eyeliner. Apoi, am cunoscut-o pe Ana-Maria Grigore, make-up artist MAC. După ce mi-a împărtăşit câteva din trucurile ei de expert, lucrurile s-au simplificat considerabil. (Foto: Jeremy Scott SS16)

Dacă şi tu eşti într-o love-hate relationship cu tuşul, iată ce trebuie să faci astfel încât să nu te mai enervezi niciodată. Începe prin a trasa o linie în continuarea pleoapei inferioare, înspre colţul extern al sprâncenei. Cu cât aceasta este mai lungă, cu atât look-ul final va fi unul mai îndrăzneţ. Mai apoi, trasează o linie prin care să uneşti mijlocul colţul extern cu mijlocul pleoapei superioare, la baza genelor. Astfel se formează un mic triunghi, pe care îl umpli ulterior. După ce ai trecut de acest pas, poţi aplica eyeliner până în colţul intern al ochilor sau îl poţi lăsa doar pe jumătate din pleoapă.

Dacă eşti începătoare, Anne-Marie recomandă să trasezi linia cât mai subţire. De obicei, o îngroşăm din dorinţa de a retuşa. Şi nu uita că eyeliner-ul poate fi corectat cu ajutorul unei pensule în unghi, înmuiată în puţin demachiant.

Odată deprinsă tehnica, propun să nu vă limitaţi doar la eyeliner negru, ci să exersaţi şi cu alte nuanţe.

SHOP THE STORY