Cel mai popular trend de street style de la Paris Fashion Week

Săptămâna Modei de la Paris (ediţia masculină) tocmai s-a încheiat şi am observat un trend interesant – în sensul că am remarcat că un anume detaliu se regăseşte într-o mulţime dintre fotografiile de street style. Nu este vorba despre un trend nicidecum nou, însă ce este notabil este că frecvenţa cu care lumea îl adoptă este într-o creştere din ce în ce mai mare.

Este vorba despre inscripţii – mai exact, topurile cu diverse inscripţii, de la logo-uri ale brandurilor şi până la fel şi fel de captionuri. E un trend super simplu de abordat, aşa că îţi propun să-l încerci şi tu. Nu eşti convinsă? Iată câteva fotografii (dintre care ai să observi că multe look-uri se încadrează la categoria borrow it from the boys”) care să te motiveze”:

Poartă un tricou cu caption mare, extrem de vizibil, alături de piese basic – o cămaşă lungă, simplă, dreaptă (eventual cu mânecile suflecate), şi jeanşi cu şiret în talie. Ochelarii de soare cu rame din plastic transparent completează la fix ţinuta.

În general, e bine să nu te arunci către prea multe trenduri deodată, căci look-ul de ansamblu va părea uşor forţat. Tipul de mai jos reuşeşte, însă, o excepţie de la regulă, purtând, nu unul, nu două, ci trei trenduri extrem de actuale! Este vorba despre tricoul cu inscripţie + beretă + borsetă!

Cel mai simplu mod de abordat trendul tricourilor inscripţionate? Cel clasic (a la James Dean): alături de jeanşi şi o jachetă moto din piele. Simple as that.

Look-ul acesta îmi place atât de mult, încât am vorbit despre el şi aici. Îmi place pentru că, în teorie, nu ar trebui să meargă (halter top + pantaloni de trening + bluza transparentă cu volănaşe??? sună a dezastru total!), însă, cumva, arată senzaţional de bine!

Notă: nu e obligatoriu ca inscripţiile să se afle pe partea din faţă a ţinutei – de luat la socoteală!

Încă o variantă clasică, dar care nu e de neglijat – poartă un tricou alb cu inscripţie alături de o cămaşă cu imprimeu şi cu mânecă scurtă.

BONUS: Nu se încadrează la categoria tricouri cu inscripție”, însă uite cât de interesant arată o sacoșă alba inscripționată, purtată pe lângă o haină în dungi black&white! Efectul este ușot hipnotic și foarte cool!

Foto: hepta.ro

CITEȘTE ȘI:

Inspirația zilei: Cele mai cool fotografii de la Paris Fashion Week (Menswear edition)