VIDEO – Cea mai frumoasă petrecere în pijama (P)

Da, chiar există un kit perfect pentru o petrecere în pijama ca în filme. Carrefour s-a gândit să-ți pregătească nu numai pijamaua cool, dar și celelalte accesorii necesare ca petrecerea ta să se transforme într-una fabuloasă, una despre care prietenele tale vor vorbi zile la rând. Evident, avem nevoie de accesoriile potrivite: bigudiuri, lacuri de unghii, confetti, baloane, măști de carton , papuci și perne numai bune pentru… o bătaie cu pernele.

Despre ce este vorba, mai exact? Până pe 13 aprilie, Carrefour dă startul petrecerilor în pijamale. Așadar, dacă accesezi aplicația de pe pagina de Facebook Carrefour https://www.facebook.com/CarrefourRomania sau de pe linkul bit.ly/1PKvVuh poți câștiga unul dintre cele 10 kituri de pijama party puse în joc pentru tine și prietenele tale.

Cum funcționează? Prin aplicație, clienții își pot alege pijamaua preferată și ne pot spune cu cine ar vrea să organizeze o petrecere tematică. Chiar mai mult, dacă se numără printre câștigători și ne trimit pozele de la petrecere în care ne arată cum se distrează cu prietenii, pot câștiga automat un bon de magazin în valoare de 150 lei.

Kitul de Pijama Party, recomandat de Carrefour, conține: o pereche papuci de casă, o pătură şi o pernă colorată marca TEX, un set bigudiuri Babyliss calde, trei pijamale marca TEX, o cutie de măşti de carton, o carte de colorat pentru adulţi, un kit creativ, un cilindru de confetti, un set baloane, un set de tacâmuri colorate, un set de pahare, două lacuri de unghii, o cutie de fursecuri.