Cea mai confortabilă pereche de pantofi sport a sezonului

sport

Ador pantofii sport! De fapt, ador confortul pe care mi-l conferă ei, pentru că am mare nevoie de asta. Îmi place foarte mult să merg pe jos, pentru că în felul acesta am timp să mă gândesc la un milion de lucruri, să analizez, să mă relaxez. La birou, la cumpărături, la întâlnirile din oraș cu prietenii: aproape întotdeauna aleg să mă deplasez pe jos, așa că prefer încălțămintea confortabilă în detrimentul tocurilor! Da, știu, nu sunt deloc classy, dar partea bună este că am găsit în sfârșit cea mai cool pereche de pantofi sport.

PureBOOST X este un pantof unic de alergare creat exclusiv pentru femei, de către femei. Având la bază ani de testare și de cercetare cu femei din întreaga lume, adidas a creat un pantof de alergare cu o formă fluidă, construit pentru a satisface stilul de viaţă activ și energic al acestora. În timp ce majoritatea modelelor de pantofi pentru alergare sunt adaptări ale modelelor de pantofi bărbăteşti, PureBOOST X a fost proiectat ţinând cont doar de femeile sportive, având drept rezultat un pantof de alergare pentru femei care combină înalta performanţă şi ultimele tendinţe în modă.

sport1

Curbura mediană flexibilă PureBOOST X şi sistemul reglabil de închidere a şireturilor cuprind forma piciorului atletei pentru a oferi suţinere, aspect şi confort. Plasa adaptabilă de pe porțiunea superioară a pantofului susţine şi protejează piciorul lăsând în același timp pielea să respire, pentru confort în timpul curselor. PureBOOST X are, de asemenea, talpa BOOST care este alcătuită din mii de capsule concepute pentru a elibera energie la fiecare pas. Talpa exterioară Stretch Web se adaptează pașilor și permite flexarea piciorului și mențierea mișcărilor naturale în timpul antrenamentului.

PureBOOST X în varianta de culoare lansată recent, Ray Red, este disponibil acum în magazinele adidas din România la prețul de 546 lei.