Ce vedete vor fi invitate la nunta Prințesei Eugenie

printesa eugenie

În această toamnă, fanii familie regale britanice vor avea încă un motiv de bucurie, Prințesa Eugenie, fiica Prințului Andrew și nepoata Reginei Elisabeta a II-a, se va căsători cu Jack Brooksbank pe 12 octombrie.

Așa cum ne-am obișnuit, și la nunta Prințului William, și la nunta Prințului Harry au fost invitate și celebrități (George și Amal Clooney, Tom Hardy, Elton John și soțul său David Furnish, Oprah WInfrey, Serena Williams.

Dar ce vedete vom vedea în ziua nunții Prințesei Eugenie? Deși nu a fost făcută publică o listă oficială, cercul lor de prieteni include deja câteva nume cunoscute, pe care, cel mai probabil, le vom vedea la Capela St. George din Londra, în ziua cea mare.

Kate Moss

Kate e prietenă bună cu Sarah Ferguson, și nu de puține ori și-au petrecut vacanțele împreună, așa că are toate motivele să se afle pe lista scurtă de invitați.

kate moss

Naomi Campbell

Au fost fotografiate împreună anul acesta, în iunie, iar în 2008, Prințesa Eugenie și Prințesa Beatrice au ocupat locuri în primul rând show-ul caritabil Fashion For Relief al lui Naomi Campbell.

naomi campbell

Cara Delevingne

E una dintre prietenele Prințesei. Au fost văzute împreună la petreceri de nenumărate ori.

cara delevingne

Amal și George Clooney

Soțul Prințesei lucrează la Casamigos Tequila, companie al cărei, după cum bine ați ghicit, George Clooney este cofondator.

amal clooney george clooney

Victoria și David Beckham 

I-am văzut deja la nunțile Prinților William și Harry, așa că, cel mai probabil îi vom vedea la nuntă. Mai ales după ce Harper și-a sărbătorit ziua la Palatul Buckingham, unde a petrecut ceva timp împreună cu Prințesa Eugenie.

victoria beckham davin beckham

Robbie Williams și Ayda Field

Cele două cupluri se pare că sunt prieteni de multă vreme, iar luna trecută Mail on Sunday scria că Theodora, fiica celor doi, va fi domnișoară de onoare la nunta Prințesei.

robbie williams ayda field

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle