Ce vedete completează echipa orășenilor de la ”Ferma” (PRO TV)

ferma oraseni

George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac și Giulia Nahmany completează echipa orășenilor din cadrul reality-show-ului ”Ferma” (PRO TV).

George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac și Giulia Nahmany li se alătură Alinei Pușcău, Andei Adam, Annei Lesko, Anei Maria Ababei, lui Cezar Ouatu, Octavian Ciovică, Paul Diaconescu și lui George Burcea.

George Piștereanu, Tibor din serialul VLAD, este pasionat de motoare, sporturi extreme, călărie, practică krav maga și a făcut tir sportiv. Orășeanul George Piștereanu vrea să-și folosească toate atuurile pentru a câștiga competiția.

Cel mai mult m-a motivat psihologia din spatele Fermei. De pe canapea pare simplu și interesant. Dar acolo, în interior, lucrurile devin dificile: cred că Ferma este întoarcerea la umanitate, deoarece se va vedea, exact, cine ești cu adevărat”, spune actorul.

Bogdan Stoica este campion la kick-boxing și vrea să demonstreze că un orășean se poate adapta la orice situație din fermă și că, relaxat și degajat, poate depăși orice provocare.

Îmi plac provocările, îmi place adrenalina și o văd ca o pe bună modalitate de a-mi testa limitele. E prima dată când voi sta o perioadă lungă fără familie, fără gadget-uri, fără motocicletă.”

mihaela radulescu cristian bozgan

Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan, prezentatorii emisiunii 

Când spui taekwondo, te gândești la concentrarea și forța sportivilor. Însă dacă menționezi că sportiva a fost și model și este pasionată de actorie, o poți vedea pe Elena Chiriac. Este genul de orășeancă decisă să câștige, care nu abandonează nicio luptă, iar experiența Ferma nu va face excepție. ”Faptul că locuiesc într-un oraș cosmopolitan, mă face să îmi doresc să mă apropii mai mult de viața pe care au trăit-o bunicii noștri. Știu că pot duce și lupta asta”, spune Elena Chiriac. 

Giulia Nahmany: ”Vreau să-mi depășesc limitările, să știu că pot să fac față în orice situație, indiferent cât de neprielnice sunt condițiile. Cred foarte mult că puterea vine din interiorul meu, de aceea vreau să-mi dovedesc mie că am acea forță lăuntrică.” S-a născut în Israel, a învățat în Belgia și locuiește în România. A fost prezentatoare, apoi actriță și de câțiva ani promovează stilul de viață sănătos care are la bază yoga. Viața ei a fost ca un film pe care și l-a regizat după cum a crezut că este mai bine pentru ea și familie. Acum, Giulia este decisă să folosească fiecare experință pe care a avut-o pentru a ajunge cât mai departe în lupta pentru trofeu.

Foto: PRO TV˝

Categorii Lifestyle