Ce vedem în luna noiembrie pe Netflix?

Îmi place la nebunie faptul că au venit toamna și zilele friguroase, pentru că acum am cea mai bună scuză pentru a sta în casă, într-un cocon de pături pufoase, cu ochii pe cele mai addictive seriale. Netflix aduce și în această lună o selecție foarte simpatică, iar eu am deja câteva titluri pe listă.

The Sinner

Despre The Sinner v-am povestit și în această vară, când am aflat că Jessica Biel, de care îmi era tare dor, pregătește un nou proiect. Inspirat de romanul omonim al Petrei Hammes, The Sinner urmărește drama Corei Tanneti (Biel), o tânără mamă care comite un act sângeros, însă nu reușește să înțeleagă motivele din spatele acestei porniri violente, de care ea nu este nici măcar conștientă. Serialul are opt episoade și vă avertizez de pe-acum: nu o să vă opriți până nu le terminați pe toate… într-o singură noapte.

Alias Grace

Iar după ce termini The Sinner (și n-am vreun dubiu că o să-ți placă la nebunie), continuă maratonul de seriale cu Alias Grace, inspirat de romanul omonim al lui Margaret Atwood, cea care a scris și The Handmaid’s Tale. Iar cu poveștile lui Atwood mergi mereu la sigur, mai ales atunci când acestea sunt inspirate din fapte reale! Grace Marks (Sarah Gadon) este o tânără slujitoare, care ajunge la închisoare din cauza unei crime despre care nu își amintește să o fi comis-o. Amnezie totală sau doar un excelent joc de teatru? Dr. Simon Jordan (Edward Holcroft), un psihiatru discret, încearcă să afle ce s-a întâmplat, de fapt, cu Grace.

The Punisher

Cu Frank Castle/The Punisher (Joe Bernthal) am făcut cunoștință prima dată în Daredevil, iar acum, Marvel și Netflix au hotărât să dezvolte un spin-off pentru el. După ce familia îi este ucisă, militarul Frank Castle se transformă într-un justițiar pregătit să facă dreptate într-o lume a crimei și a corupției. În ciuda faptului că nu are puteri supranaturale, ca ceilalți supereroi din universul Marvel, acesta se folosește de inteligența și de experiența sa în luptă pentru a face dreptate.

Godless

Frank Griffin (Jeff Daniels) și Roy Goode (Jack O’Connell) au fost cândva parteneri, însă acum au devenit dușmani de moare. Încercând să scape de furia și răzbunarea lui Frank, Roy se refugiază în La Belle, New Mexico, un orășel liniștit în care, în mod misterios, locuiesc numai femei. Iar când acestea află că Griffin amenință La Belle, încep să își pregătească ofensiva.

Ten Percent (AKA Call My Agent)

Cel mai bun plan pentru zilele de weekend? Un serial franțuzesc de comedie. Cu actori, agenți, drame și, bineînțeles, numeroase intrigi. După ce agenția lor de talente trece printr-o criză neașteptată, angajații pun la cale tot felul de strategii pentru a-și păstra clienții, staruri de film extrem de pretențioase, mulțumiți, dar și afacerea pe linia de plutire.

Foto: Netflix

Categorii Lifestyle