Ce tunsori se poartă în 2019

De la tunsoare până la culoare și styling, părul nostru ne evidențiază cele mai frumoase trăsături, dar și  personalitatea. Ești hotărâtă să faci o schimbare? Iată care sunt recomandările specialiștilor!

Anul acesta formele geometrice și textura părului dau tonul în hairstyling. Astfel, boburile perfect simetrice și tunsorile pixie vor fi un MUST HAVE.

“În linii drepte (pentru a oferi tunsorii greutate), sau texturate, tunsorile bob sunt maleabile, ușor de întreținut și se potrivesc oricui, indiferent de tipul părului sau de fizionomia feței. Fie că optezi pentru pentru un bob lung clasic (Lob), o variantă asimetrică, texturată, sau una cu breton, bobul este cu siguranță coafura momentului”, spune Bogdan Mirică, Trainer Londa Professional Romania.

Tunsorile pixie se stilizează extrem de ușor și se adresează deopotrivă persoanelor care își doresc un look natural, cât și celor care vor cu orice preț să facă o declarație de stil. Astfel, câteva șuvițe intens colorate, o cărare neregulată și un styling mai dezordonat pot scoate la suprafață orice spirit rebel.

“Nuanțele de blond pastel sunt vedeta anului 2019, dar cu un plus de culoare”, spune Gabriel Ilie, Trainer Londa Professional România. “ De partea opusă putem vorbi despre culori vibrante, spre cele intense precum neon, de tipul galben, verde, magenta , albastru; însă nu scoatem din discuție nici culorile naturale ce oferă părului personalitate doar prin contactul cu vopseaua. Indiferent de culoarea aleasă, aceasta trebuie să fie în armonie atât cu look-ul final, cât și cu atitudinea celei care o poartă”, adaugă stilistul.