Ce ținute au purtat invitatele la nunta regală britanică

Nunta anului ne-a ținut ocupați peste weekend. Cum mic, cu mare, am urmărit pas cu pas evenimentul, pentru că, să recunoaștem, poveștile moderne cu prinți și prințese n-au cum să treacă neobservate, sau, mai mult, ignorate.

Știm cam tot ce se poate ști despre rochiile purtate de Meghan Markle, dar acum o să vorbim despre ținutele invitatelor, care, deși vin din background-uri diferite – sport, cinematografie, televiziune etc., au reușit, în mare, să poarte ținute potrivite pentru grandoarea evenimentului.

Amal Clooney

Prima pe lista preferințelor noastre este Amal Clooney. A ales o rochie midi drapată, din mătase, Stella McCartney, căreia i-a asortat o pălărie în aceeași nuanță de la Stephen Jones. Suspectăm că nuanța vibrantă are legătură cu alegerile cu care ne-a obișnuit Regina Elisabeta a II-a.

Victoria Beckham

Se află și ea pe o poziție fruntașă în topul nostru, mai cu seamă fiindcă a ales o rochie – creată de ea – care se aliniază perfect stilului ei, dar pe care a adaptat-o evenimentului cu ajutorul accesoriului pentru cap. Apreciem și mica doza de culoare din ținută.

Serena Williams

Serena Williams a purtat o rochie roz pal, Versace, pe care, asemănător alegerii lui Amal, a asortat-o cu o pereche de pantofi în aceeași nuanță.

Oprah Winfrey

A ales o rochie roz pal, Stella McCartney, pe care a accesorizat-o cu o pălărie și o micropoșetă nude și pantofi în aceeași nuanță.

Abigail Spencer și Priyanka Chopra

Cele două actrițe au purtat ținute din registre diferite, dar ambele potrivite pentru eveniment. Priyanka a ales un deux-pièces structurat, în culoarea lavandei, cu un sacou cu închidere asimetrică, creat de Vivienne Westwood și a completat ținuta cu o pălărie Philip Treacy; Spencer a purtat o rochie de inspirație ’60, Alessandra Rich.

Sophiei Wellesley, Charlotte Riley și Pippa Middleton

Printurile florale se pare că au fost preferate de câteva dintre invitate. Ne plac în mod special rochia Sophiei Wellesley, soția lui James Blunt, și cea purtată de partenera lui Tom Hardy, Charlotte Riley, care a ales un imprimeu à la anii ’60. Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge, care are deja experiență cu privire la ținutele potrivite evenimentelor ținute de casa regală britanică, a ales și ea o rochie cu imprimeu floral, de culoarea mentei.

Foto: hepta.ro