Ce ținută a ales Meghan Markle să poarte de ziua ei

meghan markle

De ziua ei, Meghan Markle și Prințul Harry au participat la nunta bunului lor prieten Charlie Van Straubenzee, unde Ducele de Sussex a fost și cavaler de onoare.

E prima zi de naștere pe care Meghan Markle o petrece ca membră a familiei regale și dacă în trecut era obișnuită cu party-uri, lucrurile vor sta ceva mai diferit de-acum încolo. Asta pentru că, în familia regală britanică, doar Regina Elisabeta a II-a  are parte de o sărbătoare fastuoasă a zilei de naștere și este celebrată atât de familie, cât și de public. Cu toate acestea, conturile de social media ale Palatului i-au transmis Ducesei felicitări și i-au urat „La mulți ani!“, nelăsând evenimentul să treacă neobservat.

meghan markle

Cum a ales Meghan să se îmbrace cu ocazia zilei sale de naștere, dar și a nunții lui Charlie Van Straubenzee și a lui Daisy Jenks? Așa cum ne-a obișnuit, a ales o ținută impecabilă din punct de vedere stilistic. A accesorizat rochia Club Monaco, care costă 328 de dolari, cu o pereche de pantofii Aquazzura și o pălărie neagră Phillip Treacy.

meghan markle

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle