Ce textură preferi? Gloss, ruj sau balsam de buze?

rujuri

În sezonul cald, una dintre cele mai mari provocări pentru femei în materie de frumuseţe este alegerea produsului potrivit pentru buze. Cu cât machiajul este mai minimalist, cu atât şi buzele trebuie să arate mai natural. Da, doar să arate, pentru că, în secret, tu poţi folosi, la alegere, o multitudine de produse care să te ajute să obţii acest efect. „Formulele hidratante, rezistente la transfer, textura strălucitoare, colorată sau imperceptibilă, produse cu parfum subtil sau gust de fructe, cu efect de mărire ale buzelor sau cu SPF” – acestea sunt cuvintele cheie de care o să tot auzi primăvara aceasta.

Cu siguranță însă, există un produs potrivit pentru fiecare femeie şi mai ales, pentru fiecare situaţie. Pentru zi, se va potrivi întotdeauna o culoare delicată şi mai puţin lucioasă, cu textură fluidă şi nelipicioasă. La piscină sau la mare putem opta pentru un produs de tip lip tint, iar rujul rezistent la transfer cu siguranţă ne va fi de folos dacă ieşim la întâlnire sau mergem la masă.

Dacă îţi doreşti buze hidratate, voluminoase şi în acelaşi timp un produs uşor de aplicat, în nuanţe vibrante, te vei îndrăgosti irevocabil de noul Juicy Shaker de la Lancôme. Este un lip gloss cu formulă bifazică ce conţine uleiuri hrănitoare de migdală, omega 3 şi merişor. Gustul şi mirosul acestor produse este atât de delicios pe cât o spune şi numele. Cherry Symphony, Berry Tale, Berry in Love Mangoes Wild, Great Fruit sau Wonder Melon sunt doar câteva exemple. În plus, aplicatorul ca o pernuţă în formă de con te va fascina de la prima utilizare.

Juicy Shaker, Lancôme

Vei face o nouă pasiune pentru un produs cu totul special de la MAC doar cât îi vei citi descrierea, te asigur. Cremsheen Glass de la MAC îmbină textura cremoasă a rujului cu strălucirea specifică a gloss-ului. Ce ţi-ai putea dori mai mult? Alege-ţi nuanţa potrivită sau încearcă-le pe toate, mai ales că pot fi purtate direct pe buze, peste ruj sau aplicând doar creionul pentru contur. Acest gloss magic conţine ulei de jojoba, astfel că buzele tale vor rămâne hidratate întreaga zi.

Cremsheen Glass, MAC

Dacă ceea ce te cucereşte la un produs pentru buze este parfumul şi îţi doreşti doar hidratare, ţi se potriveste perfect lip balm-ul Visibly Soft de la eos. Îmbogăţit cu unt de shea, antioxidanţi şi vitamina C şi E, acesta hidratează buzele şi le oferă un aspect mai frumos instantaneu, făcându-le moi şi cu adevărat fine. În plus, datorită formei lui aparte, este imposibil de ignorat în portfard şi foarte uşor de aplicat.

eos balsam de buze
Balsam de buze, eos, disponibil la Douglas