Ce te așteaptă la conferința Mastering The Music Business?

Mastering The Music Business este prima conferinţă dedicată, în primul rând, artiştilor independenţi, aceasta urmând să se desfășoare pe 10 şi 11 iulie la Bucureşti. În cadrul ei vor avea loc prezentări şi workshop-uri menite să îi introducă pe artiştii independenţi în lumea antreprenoriatului în industria muzicală. Între toate acestea, muzica nu avea cum să lipsească, aşa că, în fiecare seară, după conferinţă, clubul Fratelli va găzdui MMB Live Showcase.

Orice artist sau trupă la început de drum ştie că cel mai greu lucru este să găseşti locuri în care se cânta. Cu toţii vor să se facă văzuţi şi, mai ales, auziţi, să-şi descopere fanii şi să se lase descoperiţi. Însă cel mai important este să fie văzuţi şi auziţi de oameni relevanţi din industria muzicală, care să-i sprijine mai apoi în dezvoltarea carierelor proprii.

MMB Live Showcase este un eveniment creat special în acest scop, în care artişti şi trupe aflate la început de drum din România sau din lume au ocazia să se prezinte în faţa membrilor industriei muzicale participanţi la conferinţă şi a publicului român interesat să descopere nume noi.

Evenimentul va avea loc în serile de 10 şi 11 iulie, începând cu orele 20:00. La Fratelli vor exista două scene pe care, în fiecare dintre cele două seri, vor urca artiştii şi trupele în scurte recitaluri de câte 30 minute.

MMB Live Showcase completează conferinţa Mastering The Music Business ce va avea loc în  perioada 10-11 iulie 2017 la Culturadata. Conferinţă este iniţiată şi organizată de Star Management şi Asociaţia Star Education în parteneriat cu Overground Music şi Agenţia de Vise, Coorganziator: Culturadata – Institutul Naţional pentru Cercetare şi Formare Culturală. Aceasta se va bucura de participarea unor vorbitori internaţionali, precum Sam Taylor de la Tune Core, Lucas Iliev de la Music Gateway sau Daniel Somlo de la Budapest Showcase Hub, dar şi artişti, manageri şi promoteri din România, care vor aborda subiecte de interes pentru întreagă industrie muzicală: de la modalităţi extinse de monetizare a muzicii la marketing online, strategii de management şi promovare.

Participanţii la conferinţă vor avea accesul la MMB Live Showcase inclus în taxa de participare şi vor putea intra prezentând badge-ul de acces. Pentru cei care nu participă la conferinţă şi doresc să participe doar la MMB Live Showcase, există o taxa de acces în valoare de 30 de lei care poate fi achiziţionată de aici. Cei care doresc să se înscrie pentru unul dintre sloturile disponibile pentru artişti români, găsesc mai multe detalii aici.

Taxa de acces la conferinţă va fi, în funcţie de dată achitării, după cum urmează:
–          55 eur – early bird (până pe 15 iunie)
–          75 eur – normal (între 16 iunie şi 9 iulie)
–          99 eur – în zilele de conferinţă

Categorii Lifestyle