Ce surprize aduce Untold 2017?

A fost Neversea, s-a încheiat și Electric Castle, dar nu fiți triști, pentru că distracția nu se oprește aici.

Muzică, magie și multă energie vor pune stăpânire pe Cluj-Napoca, peste doar câteva săptămâni, când se va scrie cel de-al treilea capitol al poveștii Untold.

Și pentru că din basme știm că trei este o cifră magică, anul acesta din tema festivalului nu putea lipsi legendarul dragon venit din stele pentru a restabili echilibrul și a reactiva distracția și bucuria din inimile oamenilor.

Și da… toate acestea se vor întâmpla în perioada 3-6 august pe opt scene distincte, unde vor urca artiști de renume. Vama, una dintre cele mai iubite trupe românești își va face debutul internațional pe mainstage-ul Untoldului. Vama pregătește un spectacol special pe 4 august începând cu ora 20:30, iar cei prezenți vor avea șansa să asculte în exclusivitate piese de pe viitorul album în limba engleză.

Anul acesta pe scena principală vor urca misteriosul Marshmello, Alan Walker, Ellie Goulding – toți aflați pentru prima dată în România – dar și artiști ca Lost Frequencies, Tujamo, Afrojack, Martin Garrix, care au mai fost prezenți la festivalul Untold. De la show nu va lipsi nici celebrul Armin van Buuren, care, anul trecut, impresionat de vibrația și energia publicului, a mixat mai bine de cinci ore, încheindu-și reprezentația cu o plecăciune în fața numerosului public.

Distracția nu va fi doar pe Untold Arena, ci și pe celelalte scene. Pe Galaxy by Telekom vor urca Dubfire, Sven Vath, Solomun, Loco Dice, iar pe scena Alchemy by Absolut se vor afla Borgore, Deliric & Silent Strike, Grasu XXL, Pendulum DJ SET și mulți alții. Întregul program despre artiști și scenele pe care vor urca aceștia, harta festivalului și alte informații, pot fi văzute pe site-ul oficial al festivalului www.untold.com, dar și pe aplicația Untold care poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Dacă v-am făcut curioși, dar nu v-ați cumpărat încă bilete, trebuie să știți că au rămas mai puțin de 5000 de abonamente pentru 4 zile, iar la zona VIP doar câteva mese disponibile.

Pentru că în urmă cu mii de ani dragonul a dăruit cavalerilor 4 pietre cu puteri extraordinare: iubire, speranță, curaj și încredere, acum ele se vor transforma în cele patru nopți magice de Untold festival unde sunteți cu toții așteptați.

Text de: Sabrina-Ștefania Rotaru și Rus Ana-Maria Elena

Foto: Untold