Ce surprize a pregătit Chef Scărlătescu pentru această toamnă

Chef Scărlătescu ne-a tot încântat cu rețetele sale în ultima perioadă, iar acum vine cu preparate noi, pe bază de pește, în noul meniu de la Burger și Scoici.

Duminica trecută s-a lansat, la Burger si scoici, meniul de pește sălbatic, pescuit din Marea Neagră și Dunăre, pregătit după rețetele lui Chef Scărlătescu. Acesta cuprinde și specialități din pește precum: icre, midii marinate, zacuscă din peste și rapane marinate, batog de crap, mardina marinată, chifțelute de pește și multe alte bunătăți, pregătite după rețete lipovenești. Meniul este unul special deoarece conține specii de pești cum ar fi sardina, barbunul și lufărul, pești care se pescuiesc doar în anumite perioade ale anului, iar toamna este sezonul lor.

Mai mult, la fel ca și în cazul scoicilor, acești pești sunt aduși proaspeți, de câteva ori pe săptămână.

Meniul de pește, de la Burger și scoici, se caracterizează prin simplitatea modului de gătire, deoarece s-a dorit scoaterea în evidență a peștelui, care este mereu proaspăt., spun reprezentanții localului.