Ce spui de o tunsoare nouă?

Se spune că viaţa e prea scurtă ca să ai o tunsoare sau o coafură plictisitoare, mereu aceeaşi. Aşadar, dacă vrei să încerci ceva nou şi să ieşi din tipare, Cristi Pascu, unul dintre cei mai experimentați hairstyliști de la noi are câteva propuneri demne de luat în seamă.  Inspirându-se din tendinţele puse în lumină pe catwalk în acest sezon, Cristi recomandă tunsorile Pixie şi bobul texturizat. Personal, de fiecare dată când am avut dubii dacă să tund sau nu, m-am gândit că oricum va creşte la loc. Şi atunci de ce să nu experimentez?! Mai ales că rezultatul e un păr cu un aspect mult mai sănătos!

Tunsoare Pixie

Deşi se situează la polul opus, ţinând cont de clişeul că părul lung e condiţia obligatorie a feminităţii, tunsorile scurte pot fi extrem de sexy şi emană putere. Purtate de nume sonore de-a lungul istoriei, celebrele Pixie cuts revin în forţă în vara lui 2017. Pentru a le da un touch modern, Cristi Pascu ne încurajează chiar să exagerăm şi să ne tăiem părul cât mai scurt. În plus, „vă puteți rade pe lateral sau la spate pentru un plus de avangardism”, spune inițiatorul concursului Cel mai bun hairstylist din România.

Tunsoare bob

„În cazul femeilor care au părul mediu, bobul texturizat este coafura vedetă. Acesta poate fi mai mult sau mai puțin lung, însă foarte franjurat la vârfuri pentru a permite versatilitate. Poți să-l aranjezi drept, să-i dai volum, poți să-i faci bucle gen beach waves, care se poartă și în această vară”, adaugă specialistul.