Ce-și dorește Prințesa Charlotte să primească de Moș Crăciun

printesa charlotte ponei

Prințesa Charlotte (4 ani) a moștenit pasiunea pentru cai de la bunica ei, Regina Elizabeta a II-a a Marii Britanii și vrea să primească un ponei de Moș Crăciun.

În ciuda dorinței micuței, părinții ei, Ducii de Cambridge – Prințul William și Kate Middleton ezită să-i satisfacă dorința fiicei lor, a doua născută dintre cei trei copii, deoarece se tem de un eventual accident.

Surse din interiorul Palatului Kensington afirma că Prințesa Charlotte este ”obsedată de cai și a cerut deja un ponei, dar se pare că va trebui să aștepte până la Crăciunul următor pentru a i se îndeplini dorința. Fratele ei, Prințul George (6 ani), are dorințe mai temperate și își dorește echipament de sport – o rachetă de tenis și un joc de fotbal.

printesa charlotte ponei

Un cadou pe care cei doi mici prinți cu siguranță îl vor primi este un set de gătit de jucărie, pentru că celor doi le place să gătească și fac mereu dezastru în bucătărie”, afirmă aceeași sursă.

Regina Elizabeta a II-a aprimit, totuși, primul ei ponei la vârsta de patru ani, un exemplar Shetland, dar a început să călărească la vârsta de 6 ani și  a câștigat de-a lungul timpului, mai multe competiții ecvestre.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle