Ce-și doresc femeile?

Foto: Ovidiu Tăbăcaru

Stiți filmul acela în care Mel Gibson încearcă să afle cele mai ascunse dorințe ale femeilor? Ei bine, dacă pelicula se turna în 2020, sunt sigură că scenariul ar fi arătat cu totul altfel…

Până la urmă, ce ne dorim noi femeile cu adevărat? M-am tot întrebat asta în ultima vreme… Mi-am dat seama că nu-mi mai doresc haine scumpe, nici casa aia mare. Și nu mai vreau nici să-mi schimb mașina prea curând, și nici vacanța aia în Bali parcă nu mă mai încântă atât de tare. Răspunsul a fost unul foarte clar și sincer: VREAU MAI MULT TIMP. Timp pentru mine și sufletul meu. Timp pentru familia mea. Și mi-am dat seama că TIMPUL este cel mai prețios într-o viață de om.

Dar, cum pot face rost de mai mult timp? Eliminând activitățile care îmi consumă timpul. Așa am început sa visez cu ochii deschiși la un ajutor aproape invizibil care să facă treaba în locul meu. Și, dacă- mi spunea cineva în urmă cu 20 de ani că roboții din filme vor sta la propriu cu noi în casă, i-aș fi zis: Ce glumă bună! Dar iată, lumea evoluează, lucrurile se mișcă și noi, oamenii, cu mintea noastră putem rupe norii. Nimic nu –i imposibil!

Sunt obsedată de curățenie și cele mai multe ore dintr-o săptămână le irosesc să dau cu aspiratorul. Iar când am aflat de un robot-minune, mi-am zis Ei bine, asta îmi doresc! E vorba despre aspiratorul robot Rowenta Explorer S60 – cel mai subțire robot 4-în-1 de la Rowenta, ce performeaza oriunde. Agil și perfect integrat în locuință, Rowenta Explorer S60 are o înălțime de numai 6 cm, se strecoară cu ușurință sub piesele joase de mobilier și vânează rapid zonele greu accesibile.

În plus, datorită sistemului AQUA FORCE, robotul aspiră și spală în același timp, îndepărtând cele mai mici particule de praf și urmele de tot felul.

Ce mai trebuie să știti?

Rowenta Explorer Allergy este dedicat persoanelor care suferă de alergii și are încorporat filtrul de înaltă performanță care reține până la 99.9% din praf și acarieni. Iar dacă sunteți fericiții posesori ai unor animale de companie, Rowenta Explorer Animal vine în ajutor cu peria centrală Animal Turbo Boost din două materiale (peri sintetici și poliuretan), ce aspiră cu ușurință firele de păr, iar acestea nu se încurcă pe perie.

Aspiratorul detectează singur tipul podelei și își ajustează puterea de aspirare în funcție de aceasta, pentru a aspira eficient orice suprafață.

Situația s-a schimbat de când nu mai trebuie decât să apăs pe câteva butoane și altcineva preia misiunea curățeniei în casă. Accesez aplicația Rowenta Robots și controlez sesiunile de curățat de oriunde și oricând. Aleg ziua și intervalul orar, iar în funcție de suprafața ce trebuie curățată, aleg și treapta de putere (Eco, Standard sau Boost). Totodată, primesc notificări legate de activitatea și de întreținerea robotului.

Deleagă și tu curățenia și bucură-te de TIMP cu cel mai subțire home gadget 4 în 1 de la Rowenta. Relax, dream, enjoy!

Rowenta Explorer S60- cel mai subțire robot 4-în-1 de la Rowenta, ce performeaza oriunde – ar trebui să fie răspunsul la întrebarea: Ce-și doresc femeile? Apropo, se apropie ziua mea, așa că… 🙂

Categorii Lifestyle