Ce seriale trebuie să treci pe lista de must-see toamna aceasta

Vara e aproape de final, sezonul vacanțelor stă și el să se încheie (chiar dacă încercăm în continuare să găsim soluții pentru a intra cu el în prelungiri), dar trebuie să recunoaștem că ne cam bucurăm pentru toamna care se află acum la doi pași de noi. Și asta nu doar pentru că, în sfârșit, vom scăpa de toropeala aceasta groaznică!

Însă toamna se numără serialele faine. Iar noi avem o listă generoasă de titluri pe care le așteptăm cu nerăbdare.

The Politician      

Payton Hobart (Ben Platt), un student înstărit din Santa Barbara, California, a știut încă de la vârsta de șapte ani că o să devină Președintele Statelor Unite. Însă înainte de acest pas, va trebui să treacă prin cel mai complicat mediu politic dintre toate: liceul Saint Sebastian. Pentru a fi ales Președinte al Consiliului Elevilor, a obține un loc la Harvard și a rămâne pe calea succesului, Payton trebuie să își învingă adversarii din liceu fără să își sacrifice moralitatea și imaginea atent șlefuită. Plin de comedie și satiră fină, serialul produs de Netflix și regizat de Ryan Murphy (Eat Pray Love, Glee) oferă o imagine rară a ceea ce înseamnă să ajungi politician. Din distribuție fac parte și Gwyneth Paltrow, Zoey Deutch și Jessica Lange.

Elite

Al doilea sezon al serialului spaniel Elite, despre care multă vreme s-a scris că este noul Gossip Girl, revine pe Netflix din 6 septembrie. A început un nou an școlar în Las Encinas, cu elevi noi și vechi. Cu toate că își doresc mai mult ca niciodată să se întoarcă la normalitate după moartea unei colege, dorința lor se dovedește a fi imposibilă din cauza secretelor pe care le poartă și care devin o povară mult prea mare.

Batwoman

Gotham City nu încetează să fie o sursă de inspirație pentru producătorii americani. Tocmai din acest, în octombrie o să avem Batwoman, un nou serial creat de The CW, cu Rachel Skarsten din Reign în rolul principal.

Carol’s Second Act

Dacă mai reușiți să tolerați ÎNCĂ un serial cu medici, o comedie de această dată, tot în octombrie se lansează și Carol’s Second Act, o producție CBS. Povestea o are în prim-plan pe Carol (Patricia Heaton), o fostă profesoară care, după ce renunță la pedagogie, hotărăște să-și urmeze visul de a deveni doctor.

Stumptown

Pe Cobie Smulders o știm din The Avengers, unde joacă rolul Mariei Hill, și din How I Met Your Mother. Toamna aceasta, actrița revine pe micile ecrane în Stumptown, povestea unei veterane de război, care devine detectiv privat în Portland, Oregon. O badass pe cinste!

Nancy Drew

Pentru fanii Riverdale și Chilling Adventures of Sabrina avem o veste excelentă! Un alt personaj îndrăgit va prinde viață la The CW. Mai exact, Nancy Drew (Kennedy McMann), o puștoaică hotărâtă să rezolve chiar și cele mai întunecate mistere.

Watchmen

Și HBO revine în forță toamna aceasta. Creatorul și producătorul Damon Lindelof (Lost, The Leftovers) ne propune o nouă adaptare a celui mai popular roman grafic din toate timpurile, Watchmen, de Alan Moore și Dave Gibbons. Avem o lume în care supereroii sunt tratați ca niște infractori care trebuie să se ascundă, violență, intrigi politice, dar și o iminentă amenințare. Altfel spus, ingredientele perfecte pentru un serial plin de suspans și adrenalină!

Looking for Alaska

Echipa din spatele serialelor The O.C. și Gossip Girl, adică Josh Scwartz și Stephanie Savage, pregătesc o surpriză tare faină pentru această toamnă. Este vorba despre Looking for Alaska, ecranizare a romanului omonim semnat de John Green. Povestea se învârte în jurul lui Miles Halter (Charlie Plummer), un puști care se îndrăgostește de o colegă misterioasă și imprevizibilă, Alaska (Kristine Froseth), a cărei viață este mult mai complicată decât pare la prima vedere. Serialul este o producție Hulu.

Umbre 3

Nu-i așa că vă era dor de Relu (Șerban Pavlu)? Perfect, pentru că toamna aceasta revine pe micile erane. Nici de această dată, Relu nu se dă în lături de la nimic, pentru că în joc nu e doar libertatea lui, ci întreaga operațiune a „familiei” de interlopi de care aparține. Mizele sunt cu atât mai mari cu cât acțiunea e reluată într-un moment crucial pentru afacerea Căpitanului – fratele lui, Nicu, e pe cale să extindă imperiul către zona Americii de Sud, iar Relu este, mai nou, mâna lui dreaptă. Pe această tablă de șah minată, un duel mental între Emilian și Relu, Nico devine un pion, făcând jocul ambelor tabere pentru propria supraviețuire. Între timp, familia reală a lui Relu se destramă văzând cu ochii, Gina acceptă din inerție prezența lui Sebastian în viața ei și i-o impune și lui Chuckie, scăpat din mână. Implozia vieții duble a lui Relu pare să fie definitivă și umanitatea lui, compromisă irevocabil.

The Sleepers

Tot pe lista de must-see trebuie să treceți și The Sleepers, o producție HBO Europe care promite mult suspans. După 12 ani de exil, Marie (Tatiana Pauhofová), o tânără violonistă, şi soţul ei, Victor, un activist politic foarte vocal, se întorc din Londra la Praga. Vizita lor ia însă o turnură total neașteptată în momentul în care Victor dispare în circumstanţe misterioase. Iar Marie este prinsă în jocul Serviciilor Secrete din mai multe ţări, încercând cu disperare să afle ce s-a întâmplat cu soţul ei.

Foto: Netflix, HBO

Categorii Lifestyle