Ce seriale noi vedem în octombrie pe Netflix

Vremea este din ce în ce mai rece, așa că, de acum și până la primăvară, ne mutăm activitatea… indoor. Partea bună este că ne știm, în linii mari, programul de seară: Netflix & chill cât se poate de mult. Mai ales că titlurile din octombrie se anunță a fi extrem de interesante! Bonus: sezoane noi din serialele noastre preferate!

Așadar, care sunt noutățile pe care le vedem pe Netflix în luna octombrie? Lista începe cu…

MINDHUNTER

Am trecut Mindhunter pe lista de must-see încă de când am aflat că va fi produs de David Fincher (Fight Club, The Social Network, The Curious Case of Benjamin Button) și Charlize Theron. Iar după ce am văzut și trailerul și am făcut cunoștință cu Jonathan Groff, actorul care joacă rolul agentului FBI Holden Ford, protagonistul serialului, am început să număr zilele până la premiera sa, care va avea loc pe 13 octombrie, pe Netflix. Pe scurt, Mindhunter este un thriller fascinant, în care doi agenți FBI încearcă să învețe cum gândesc criminalii, violatorii și cei mai depravați infractori pentru a-i prinde cât mai repede. Așadar, pregătiți-vă pentru acțiune, cazuri șocante și… suspans din plin!

SUBURRA

Corupție, scandaluri, mafie, Vatican, legi: Suburra le are pe toate! Acțiunea serialului are loc în Roma, unde Biserica, autoritățile și bandele infracționale se luptă pentru a pune mâna pe putere. Limitele au fost încălcate deja, barierele nu mai există. În prim-planul poveștii se află trei tineri, fiecare cu trecutul, ambițiile și pasiunile proprii, care sunt nevoiți să lege alianțe pentru a-și atinge scopurile. Serialul va avea premiera pe 6 octombrie pe Netflix și are zece episoade în care sunt prezentate douăzeci de zile critice, pline de acțiune, dramatism și fărădelegi din viața personajelor.

STAR TREK: DISCOVERY

Star Trek, una dintre cele mai populare francize din toate timpurile, un adevărat fenomen global, revine pe micile ecrane la 50 de ani de la lansare cu Discovery. O nouă navă, conflicte intense, personaje noi și misiuni la fel de palpitante: Star Trek: Discovery vine la pachet, din 6 octombrie, cu toate „ingredientele” care i-au făcut pe fani să iubească această serie.

DYNASTY

Dacă îți este dor de Gossip Girl și de dramele prin care treceau cei mai bogați oameni din Manhattan, s-ar putea ca acest serial, care se lansează pe 12 octombrie, să fie exact ce îți trebuie. Fallon (Elizabeth Gillies) și Steven (James Mackay) sunt protagoniștii din Dynasty, copiii răsfățați ai milionarului Blake Carrington (Grant Show). În clipa în care află că tatăl lor are o relație cu Cristal (Elizabeth Gillies), o femeie mult mai tânără decât el, cei doi își dau seama că averea lor este în pericol și încep un război împotriva ei.


Sezoane noi

STRANGER THINGS

Probabil serialul pe care îl așteptăm cel mai mult în această toamnă – pentru că da, de-abia așteptăm să o revedem pe Millie Bobby Brown! Acțiunea din Stranger Things are loc într-un oraș numit Hawkins, în care, la scurt timp după dispariția unui copil, încep să se întâmple tot mai multe lucruri ciudate. Iar singurii dispuși să investigheze problema cu responsabilitate sunt niște puști cu o imaginație foarte bogată. Sezonul doi din Stranger Things va avea premiera pe 27 octombrie.

RIVERDALE

Dacă ați urmărit primul sezon și v-a plăcut, trebuie să știți cu Archie Andrews (K. J. Apa) și gașca se întorc pentru noi aventuri în sezonul doi din Riverdale (pe Netflix, din 12 octombrie). Serialul, inspirat de personajele benzilor desenate Archie Comics, urmărește intrigile și scandalurile dintr-un orășel tulburat de moartea misterioasă a unui elev de liceu, Jason Blossom (Trevor Stines).

OUTLANDER

Unul dintre cele mai bune seriale ale momentului, Outlander este o poveste care te captivează cu totul! Protagonista serialului este Claire Randall (Caitriona Balfe), o fostă soră medicală, care se întoarce din război (în 1945) și pleacă împreună cu soțul ei într-o a doua lună de miere. În timpul unei plimbări, aceasta ajunge la Craigh na Dun, stanca magică descoperită într-un loc misterios, care o transformă într-o călătoare în timp. Pe 2 octombrie, sezonul trei din Outlander ajunge pe Netflix!

Categorii Lifestyle