Ce sacrificii face Gina Pistol pentru a nu se îngrășa

gina pistol silueta

Gina Pistol se bucură de o siluetă impecabilă, pe care o întreține cu mult sport și cu o dietă corespunzătoare. Chiar dacă în ultimul timp a lipsit de la sală, Gina vrea să-și reia bunele obiceiuri. 

Vedetă mărturisește însă că rezistă cu greu tentațiilor pe care le vede la filmările Chefi la cuțite. ”Sunt înconjurată de tentații culinare! Filmările îți cam dau peste cap rutina ta zilnică, mai ales în ceea ce privește alimentația. Ai tendința să mănânci haotic, iar corpul cere carbohidrați, ca o recompensă pentru lipsa energiei”.

gina pistol silueta

Așadar, rutina prezentatoarei a suferit și de data aceasta mici ajustări, cu ajutorul cărora poate reveni la forma fizică inițială cât mai rapid: ”M-am reapucat de sală după jumătate de an de pauză și mi-am propus ca până reîncep filmările să ajung cât mai des. Am reintrat deja în rutina mea, însă primul antrenament a fost ca și cum nu am făcut sport niciodată! Se spune că mușchii au memoria lor și că ai nevoie de o săptămână pentru a reveni cât mai aproape de condiția ta fizică. Așa a și fost. După doar două săptămâni de antrenament simt cum tonusul muscular a crescut. Iar pentru că sportul trebuie să fie dublat de o alimentație sănătoasă, am reînceput să mănânc echilibrat, cu trei mese pe zi și gustări. Cheat meal-ul prefer să îl păstrez pentru preparate sărate, nu pentru deserturi”.

gina pistol silueta

Gina Pistol a și furat câteva secrete de gătit de la chefii de care este înconjurată pe platourile de filmare de la Chefi la cuțite, așa că, de fiecare dată când are poftă ”de ceva bun”, știe ce are de făcut.

Din 9 septembrie, Chefi la cuțite revine la Antena 1 cu un nou sezon ce va înteți competiția gustului atât între jurați, cât și între bucătarii aspiranți la cel de-al șaptelea titlu al show-ului culinar.

Categorii Lifestyle