Ce să porți în funcție de zodie: Piesele-cheie pentru SS21

Zodiacul a devenit unul dintre subiectele noastre preferate, mai ales de când am înțeles că la tot pasul pot apărea situații de neanticipat. E fun, pe unii îi liniștește sau îi motivează, iar pentru foarte mulți, este o inepuizabilă sursă de umor care vizează autoironia, atât de benefică. Astăzi ne distrăm și noi puțin cu zodiile și facem un pronostic fashion, pentru care am selectat piesele-cheie pentru fiecare semn, în funcție de caracteristici și, desigur, de tendințe: 

Berbec

Berbec – Ochelari Ana Hickmann, United Vision

Ești pusă pe acțiune, ca de obicei. Foarte bine, doar să nu uiți să îți protejezi ochii de razele soarelui, dar și pe ceilalți de privirile alea ale tale din momentele în care nu iese ca tine, știi tu, laserele. 

Taur 

Taur – Inel Mizza Jewelry, Alist Designers boutique

Povestea nodului gordian este, de fapt, ilustrarea încăpățânării tale legendare. Așa că ți-am ales special un inel în formă de nod, care să le transmită și celorlalți că ori taie argumentarea de la rădăcină, ori e cazul să-și pregătească un scut și o sabie. 

Gemeni

Gemeni – Bluză Aer Wear, Alist Designers boutique

Ți-e cald și frig în același timp? Uneori și vremea se mai pierde în fața nehotărârii tale. Așa că ți-am pregătit o bluză care să încerce să le împace pe amândouă. Dacă nu îi iese, are un mesaj special în zona pieptului. 

Rac 

Rac – Bentiță C&A

Emoțiile sunt mai greu de ținut în frâu, însă cu șuvițele rebele e mult mai simplu. Iar bentița e și fashionable. 

Leu

Leu – Broșă Meli Melo

Știm că ție îți place de tine destul de mult și bine faci! Celebrează-te printr-un mic obiect rafinat, precum o broșă, cât să pară că ai totuși și puțină modestie în recuzită. Ok, un mic obiect opulent. 

Fecioară

Fecioară – Rochie Izabela Măndoiu, Alist Designers boutique

Știm că ai și tu laturile tale întunecate, dar hai să rămânem la aerul tău de Primavera desprinsă din opera lui Botticelli, iar pentru asta, am găsit rochia perfectă!

Balanță 

Balanță – Rochie remixshop.com

Dacă nu echilibru absolut, măcar simetrie. Ce zici de o salopetă cu mâneci-clopot, într-o nuanță aprinsă de roșu, perfectă pentru după-amiezele în care joci rolul terapeutului și al pacientului în același timp?

Scorpion

Scorpion – Rochie Larisa Dragna, Alist Designers boutique

Seducția e principalul tău limbaj, așa că nu te poți prezenta decât în ceva intrigant, negru, misterios.

Săgetător 

Săgetător – Rochie Esa, Alist Designers boutique

Tolba cu săgeți se potrivește perfect cu o rochie mini, flue, asimetrică. Ai totuși grijă spre cine îți îndrepți glumițele. 

Capricorn 

Capricorn – Bluză iHeart by Alexandra Veron, Alist Designers boutique

Răbdarea și perseverența ta sunt precum tricourile acelea care tot rezistă de ani de zile la spălat, la purtat, la transmiprat și la tot ce le mai supui. E cazul să reînnoiești garderoba și poate chiar să te relaxezi un pic. 

Vărsător 

Pentru că adori metaforele, ce zici de niște volane pe o rochie scurtă din denim? Nu ai cum să nu faci valuri cu ea!

Pești

Pești – Brățări și talismane Pandora (Ocean)

Probabil că ești deja implicată în câteva acțiuni caritabile de salvare a oceanelor, pentru care meriți toate felicitările. Chiar dacă sensibilitatea nu te lasă să aștepți un premiu, poți totuși să te încoronezi cu mici bijuterii simbolice. 

Foto: PR