Ce să porți când ieși la vânătoare de pokemoni

intro

Începând cu acest weekend, aplicaţia Pokemon Go a ajuns oficial şi în România, şi deja am văzut lume care trage pe dreapta bicicleta să mai prindă un monstruleţ, oameni care îşi întreabă prietenii dacă au vreun câine de plimbat, astfel încât să facă şi o faptă bună pe lângă vânătoarea de pokemoni, şi chiar şi un tip care a intrat din plin într-un stâlp în încercarea de a prinde un pokemon rar (din cuvintele blasfemice rostite printre dinţi imediat după impact, nu am înţeles bine despre care era vorba).

În Statele Unite, Pokemon Go este deja cel mai popular joc pentru device-urile mobile, depăşind în numărul de descărcări aplicaţia Tinder, şi ameninţând să ajungă din urmă numărul utilizatorilor de Twitter şi Snapchat.

Ce-i drept, jocul este cât se poate de amuzant şi creează rapid dependenţă. Pe scurt, folosind tehnologia augmented reality, aplicaţia Pokemon Go îţi permite să vânezi şi să capturezi mici monştri virtuali, care apoi pot fi evoluaţi către un stadiu superior, sau care se pot duela între ei.

Pentru a găsi pokemonii, dar şi pentru a creşte în nivel şi a te duela, este nevoie să te plimbi cât mai mult. Şi de ce să nu o faci într-un mod stylish? Mai exact, luând în considerare sugestiile de mai jos, poţi foarte bine să mergi la vânătoare de monstruleţi şi apoi la brunch, cafea sau la un film, fără a te da de gol că, de fapt, ai ieşit din casă numai pentru că ai primit o notificare că ar exista vreun pokemon rar prin preajmă.

2(1)

De ce ai nevoie:

—> Pantaloni comozi – nu îţi sugerez să pleci la o plimbare care nu ştii sigur cât va dura (în funcţie de ce pokemoni apar neaşteptat în drumul tău) în ceva nu foarte comod pentru multă mişcare, cum ar fi pantalonii skinny. În schimb, optează pentru o pereche de jeanși cu siluetă relaxată (Mom jeans sau Boyfriend jeans sunt de preferat). În cazul în care este cald, poţi merge pe varianta unor pantaloni scurţi din bumbac, cu siluetă uşor supradimensionată.

—> Un tricou simplu, clasic, vine în completarea look-ului propus mai sus. Îţi propun unul cu siluetă uşor oversize şi tiv asimetric, a cărui parte din față o  poţi introduce în talia pantalonilor.

–> Pantofi sport – ideali sunt tenişii sau slip-ons, care nu numai că îţi permit să parcurgi distanţe mari fără să te incomodeze, ci şi să faci mici ocoluri pentru a găsi monstruleţi ascunşi prin zone în care există noroi sau praf.

—> O salopetă cu croială largă, fluidă, este perfectă pentru o astfel de aventură urbană, oferind mobilitate maximă, şi fiind, în acelaşi timp, o abordare extrem de chic.

—> Alternativ salopetei, poţi opta pentru o rochie cu siluetă relaxată, casual – o rochie stil cămaşă, de pildă.

1(1)

—> Dacă ai de gând să ieşi pe afară să prinzi pokemoni chiar dacă se anunţă ploaie, nu uită să iei cu tine un trench coat care să te protejeze.

—> Pentru că ai nevoie de mobilitate şi, ideal, de ambele mâini libere, schimbă geantă pe un rucsac cool.

—> Dacă intenţionezi să prinzi pokemoni în jurul orei prânzului, nu uita de pălărie şi de ochelarii de soare care să te protejeze.

–> Nu uita nici de protecția pentru telefon – ce zici de o carcasă în ton cu aventura de descoperire a pokemonilor?

SHOP THIS STORY: