Ce să nu uiţi acasă dacă pleci de 1 mai la mare

Se anunţă un weekend furtunos, presărat cu petreceri, nopţi albe şi voie bună. Totuşi, întrucât cearcănele şi ochii umflaţi nu sunt deloc glam, nu pleca în mini vacanţa de 1 mai fără un produs de eye care. Nu miza doar pe concealere şi machiaj pentru a le ascunde. Alege varianta mult mai eficientă, îngrijind zona sensibilă din jurul ochilor ca la carte.

Miracolul ceaiului

Te avertizez că masca de ochi White Tea Miracle de la Tealogy creează pur şi simplu dependenţă. Îmbibată cu infuzie de ceai alb, acid hialuronic şi muşeţel, masca acţionează ca un puternic tratament împotriva cearcănelor şi a semnelor oboselii. După doar câteva minute, pielea din jurul ochilor devine luminoasă.

Masca de ochi White Tea Miracle, Tealogy, exclusiv la Douglas

Îţi recomand să ţii minte acest brand: Tealogy. Născut în Italia din pasiunea pentru ceai şi skincare, produsele ce îi poartă numele sunt disponibile de curând în România, la Douglas şi promit să îţi schimbe percepţia despre tot ceea ce credeai despre îngrijirea pielii.

Expertiză japoneză

Inspirându-se din lupta pentru frumusețea eternă, SENSAI a combinat tehnologia de top cu ingredientul său emblematic, Koishimaru Silk, pentru a putea împărtăși femeilor din întreaga lume câteva dintre cele mai bine păstrate secrete de înfrumusețare ale vechilor civilizații imperiale asiatice. Odată descoperite beneficiile remarcabile ale mătăsii legendare Koishimaru Silk, cândva accesibilă doar familiei imperiale japoneze, a devenit posibilă reîntinerirea pielii printr-o formulă care stimulează producția de acid hialuronic la nivel celular, redând pielii un aspect neted și o alură prețioasă.

Cremă de ochi Cellular Performance Extra Intensive, Sensai

Noua cremă pentru ochi Cellular Performance Extra Intensive reflectă de la prima aplicare strălucirea desăvârșită a firelor, netezind pielea delicată din jurul ochilor și oferindu-i în timp fermitate și luminozitate.