Ce să nu îţi lipsească din geantă primăvara aceasta

Beauty kit de primavaraPrimăvara şi-a intrat în sfârşit în drepturi. Moment numai bun să ne reînnoim trusa de machiaj şi să ne adaptăm ritualul de skincare în funcţie de noul sezon. Iată câteva produse cheie, care ar trebui să se regăsească în beauty kit-ul nostru. În plus, în ton cu vremea de afară, propun să ne schimbăm şi parfumul.

Fard pleoape Dreams, Melkior

Trăim într-o lume în care predomină imaginile false pe care ni le creăm virtual şi le promovăm pe social media. Melkior ne provoacă  prin lansarea noii colecţii Be Yourself să ne redescoperim, să fim noi înşine, să lăsăm măştile să cadă şi să ne asumăm că suntem cine suntem.  Şi să nu sfiim să facem abuz de culoare. Sezonul acesta, totul este permis. Într-o nuanţă delicată, verde-marin, fardul de pleoape Dreams e mai mult decât un produs de machiaj. E un reminder că visele pot deveni realitate. O culoare foarte pigmentată, care asigură o acoperire foarte mare, rezistentă şi care se aplică uniform.

Balsam de buze organic, eos

Îmbogăţit cu vitamina E intens anti-oxidantă, cu ulei de jojoba şi unt de shea, balsamul de buze organic de la eos reprezintă fără îndoială secretul buzelor moi, hidratate şi catifelate. 100 % natural şi încapsulat într-o sferă, produsul este extrem de uşor de folosit şi se bucură de o mulţime de fani în toată lumea. Îl găseşti la Douglas, disponibil în patru variante: strawberry sorbet, summer fruit, blueberry acai, sweet mint.

Cherry Blossom Folie Florale, EDT 50 ml, L’Occitane en Provence

L’Occitane en Provence întâmpină venirea primăverii cu o lansare delicioasă: gama Cherry Blossom Folie Florale. O explozie de arome proaspete, care te duc cu gândul la o plimbare printre pomi de cireş înfloriţi, gama cuprinde gel de duş, lapte de corp, cremă de mâini, dar şi un parfum care te cucereşte pe loc. Un melanj al notelor de bergamotă, mandarină, flori de cireş, trandafir şi violete, esenţa îţi dă o stare de optimism, aşa cum ar trebui să fie mereu primăvara.

Ruj, colecţia Color Sensational Blushed Nudes, Maybelline New York

Subtilititatea poate fi extrem de sexy. Iar noile rujuri din colecţia Color Sensational Blushed Nudes de la Maybelline New York sunt cea mai bună dovadă. Indiferent ce ruj ai alege, îţi va învălui buzele în nuanţe rozalii, catifelându-le totodată graţie unei formule de ultimă oră pe bază de pigmenţi din trandafiri, uleiuri preţioase şi nectar de miere. Niciodată nu a fost mai simplu să capeţi un aspect fresh în mai puţin de un minut.

Exfoliant cu seminţe din fructe de pădure, Herbalife

Atunci când foloseşti un exfoliant bogat în antioxidanţi cu seminţe din fructe de pădure de la Herbalife Skin, ai toate şansele ca ritual de îngrijire al tenului să capete valenţele răsfăţului pur. Cu vitamina B3, vitaminele C şi E cu proprietăţi antioxidante, cu aloe vera, ingrediente de curăţare pe bază de derivate din nucă de cocos, particule exfoliante şi seminţe de afine, produsul e potrivit pentru toate tipurile de ten. Rezultatele sunt uimitoare: pielea devine catifelată şi e învăluită într-o aromă fructată gurmandă.