Ce rujuri să alegi pentru acest sezon

Naturale, cuminți dar și îndrăznețe, puternice, însă neuitând să împace și gusturile aflate la mijloc de drum, rujurile acestui sezon vin să mulțumească pe toată lumea. Dintre atâtea opțiuni, am ales 5 idei care să te inspire.

Rujurile nude

Nuanțele nude sunt alegerea perfectă dacă îți dorești un makeup natural, dacă nu ești adepta culorilor îndrăznețe. Nu uita: pentru alegerea rujului potrivit, acesta trebuie să fie cu cel puțin o nuanță mai închis decât pielea.

Propunerea mea: Rujul hidratant Rouge Volupte de la Yves Saint Laurent – nuanța Nude Lavalierre în care pigmenții colorați se întâlnesc cu uleiurile senzoriale oferind culoare și hidratare.

Dar și rujul ultra hidratant de la Estee Lauder Bronze Goddess Summer Lip Glow – Sunlight Nude cu o formulă cu vitamine și unturi.

Fuchsia

Un ruj fuchsia îți poate înveseli zilele friguroase. E adevărat, poate părea primăvăratic, însă asta se va traduce în multă veselie și căldură pe buzele tale. În  plus, un astfel de ruj prezintă avantajul de a se potrivi atât tenurilor închise la culoare cât și celor deschise, palide.

Propunerea mea: Nuanța Fuchsia Sara de la Bourjois.

Portocaliul

Portocaliul se reîntoarce și o face în forță. Nuanțele sunt îndrăznețe, nu e cazul să eziți în fața unei astfel de experiențe. Ca și fuchsia, portocaliul reușește să facă trecerea de la nude la atât de îndrăznețele și fascinantele nuanțe de roșu aprins, roșu închis, ajungând până la burgundy despre care vom vorbi ceva mai târziu.

Propunerea mea: Orange after party de la L’ Oreal Paris.

Burgundy

Îmbinare de vișiniu și negru, burgundy este o culoare misterioasă, pasională, clasică, elegantă care nu te lasă să te plictisești. În mod cert, buzele tale ar trebui să se bucure de ea în acest sezon. Mesajul transmis va fi unul de încredere și siguranță de sine. Cu ea pe buze nu vei trece neobservată.

Propunerea mea: De la brandul olandez Make-Up Studio un ruj catifelat care beneficiază de o aplicare ușoară.

Movul

Când vine vorba de rujul mov, oricât de frumos ți s-ar părea, nu uita: pentru pielea deschisă la culoare nuanța închisă nu este cea mai inspirată alegere. Machiajul puternic al ochilor ar trebui de asemenea evitat dacă folosești o nuanță închisă.

Propunerea mea: De la Max Factor, Colour Elixir Lipstick, cu un ingredient hrănitor – untul de shea și rujul clasic mat Coquette de la Melkior. 

Foto: hepta.ro