Ce reguli va trebui să respecte Meghan Markle dacă se va căsători cu Prințul Harry?

Sunt împreună de mai bine de un an, anul acesta și-au făcut apariția împreună la Jocurile Invictus, la un meci de tenis, iar dacă zvonurile sunt adevărate, Meghan i-a cunoscut luna trecută chiar și pe Regina Elisabeta a II-a și pe Prințul Charles, semn că lucrurile sunt tot mai serioase între ea și Prințul Harry.

Și cum sunt șanse mari ca, în scurt timp, cei doi să își anunțe logodna, astăzi facem o trecere în revistă a tuturor schimbărilor care se vor produce în viața lui Meghan odată ce va face parte din familia regală.

#1 Actoria nu va mai fi o opțiune pentru ea

Da, din păcate asta înseamnă că va cam trebui să ne luăm adio de la Rachel Zane din Suits. Publicația Us Weekly a confirmat ieri că Meghan Markle și Patrick J. Adams, partenerul ei din Suits, vor renunța la serial la finalul sezonului șapte, pe care îl vom vedea, cel mai probabil, în prima jumătate a lui 2018.

Markle este o actriță de succes, blogger și designer, dar, în ciuda faptului că familia regală apreciază persoanele ambițioase și determinate să reușească, soțiile prinților sunt încurajate să se concentreze exclusiv asupra responsabilităților regale, care includ, desigur, și multe acțiuni filantropice. Meghan e obișnuită cu ele, fiind ambasador activ al Națiunilor Unite, așa că, din punctul acesta de vedere, se va descurca excelent.

#2 Nu se va mai putea implica în politică

Meghan Markle e una dintre cele mai vocale actrițe de la Hollywood, militând adesea pentru drepturile femeile, combaterea discriminării și egalitatea de gen. Dacă se va căsători cu Prințul Harry, ea va trebui renunțe la rolul de activistă, având în vedere că membrilor familiei regale le este interzis să dezbată aspecte ce țin de politică. În plus, aceștia nu votează.

#3 Va trebui să respecte „coregrafia” familiei regale

Când vine vorba de marile case regale ale lumii, niciun detaliu nu este lăsat la voia întâmplării. Probabil ați văzut că toți membrii familiei regale britanice sunt așezați într-o anumită ordine atunci când apar în fotografiile oficiale. La fel se întâmplă și atunci când vine vorba de așezarea lor la masă, ordinea fiind stabilită în funcție de succesiunea la tron. Meghan nu ar trebui să își facă griji la acest capitol: va sta mereu lângă Prințul Harry, la fel cum Kate Middleton stă întotdeauna lângă Prințul William.

#4 Va primi un titlu oficial

Nu o să mai fie Meghan, Meg sau Rachel din Suits, pentru că va primi un titlu formal, fie Alteța Sa Prințesa de Wales, fie Ducesa de Sussex. Nu i se va putea spune doar Prințesa Meghan, pentru că numai celor cu sânge regal li se poate spune așa. Dar nici Prințesa de Wales nu sună deloc rău.

#5 Va fi încurajată să se îmbrace modest

Meghan este cunoscută drept un fashion icon care iubește creațiile Chanel și Christian Louboutin și are apariții spectaculoase pe covorul roșu. Și oare de ținutele sale din Suits mai e nevoie să menționăm? Sunt o adevărată sursă de inspirație! Însă eticheta regală impune și câteva reguli vestimentare, așa că actrița va trebui să poarte ținute ceva mai… conservatoare.

#6 Siguranța ei va fi prioritară

Nu e deloc ușor să faci parte din familia regală, mai ales când fanii și paparazzi par să te urmărească la fiecare pas. Meghan a aflat asta pe propria sa piele, când, la scurt timp după ce ea și Prințul Harry au început să iasă împreună, a fost supusă „unui val de abuzuri şi hărţuiri”, devenind victima remarcilor sexiste şi rasiste. La vremea respectivă, Prinţul Harry şi-a exprimat îngrijorarea şi faţă de familia şi apropiaţii actriţei, care erau asaltaţi în permanenţă de paparazzi, asigurându-le acestora gărzi de corp. Iar dacă va deveni soția lui, Meghan va fi tot timpul sub stricta supraveghere și protecție a serviciului de securitate regal.

#7 Nu va mai putea juca Monopoly acasă

Mm, da, regula asta e destul de ciudată, dar e pe cât se poate de adevărată. Membrilor familiei regale le este interzis să joace board games pe motiv că aceste jocuri se pot transforma în vicii. Din fericire, Prințul Harry și-a informat iubita despre acest lucru înainte ca ea să cumpere cadourile de Crăciun. 😀

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle