Ce reguli de etichetă au încălcat Prințul Harry și Meghan Markle la curtea regală

meghan markle printul harry

Odată cu nunta anului, care a avut loc pe 19 mai, Prințul Harry și Meghan Markle și-au asumat, se pare, câteva abateri de la regulile de etichetă specifice familiei regale britanice.

Ziua nunții

Deși e o tradiție ca nunțile membrilor familiei regale să aibă loc în timpul săptămânii (vezi nunta Prințului William și a lui Kate Middleton, care a vut loc vineri, pe 29 aprilie 2011), ziua cea mare a Ducelui și Ducesei de Sussex a avut loc sâmbăta.

Tortul

Tortul cu fructe în familia regală are o tradiție îndelungată, dar asta nu i-a împiedicat pe Prințul Harry și pe Meghan Markle să aleagă un alt tip de tort, al cărui singur ingredient care respectă tradiția fiind… lămâia.

Inelul

O altă tradiție care s-a menținut în familia regală britanică până acum a fost inelul de logodnă cu pietre prețioase – inelul Prințesei Diana, acum al lui Kate Middleton are un safir, la fel și inelele Prințesei Anne și al Reginei, în timp ce Prințesa Margaret și Sarah Ferguson au purtat inele cu rubin. Inelul pe care-l poartă Meghan Markle nu se încadrează în categoria “pietre prețioase”, ci mai degrabă în categoria “diamante”.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle