Ce purtăm toamna asta? Denim Royal Indigo!

151212_diesel_fw16_main_day4_221_104901_d-re

Piesele din denim sunt un must-have în orice garderobă. Ușor de purtat și de accesorizat, acestea scot din anonimat orice ținută și îi dau un aer cool, chic sau chiar retro, în funcție de cum alegem să le purtăm și să le accesorizăm.

În ton cu tendințele acestui an, în sezonul toamnă-iarnă 2016, Diesel porneşte în călătorie către originile stilului iconic al brandului. Stilurile rock, denim, military şi sport sunt mixate, iar rezultatul este un vibe nou, magnetic.

151212_diesel_fw16_main_day4_223_105003_c-re
Brandul italian, un lider în domeniul procesării denimului, duce cercetarea şi inovaţia la nivelul următor, cu ROYAL INDIGO. Vă doriți jeanși și cămăși în culori închise, care variază de la albastru închis până la negru? Este posibil. Procesarea exclusivistă realizată de Diesel este obţinută prin stratificarea denimului indigo cu multiple nuanţe de negru şi albastru închis, pentru un efect preţios, uşor lucios. Piesele din denim cu procesări Royal Indigo vin marcate cu un steag Diesel distinctiv. Tot în acest sezon, în colecţia principală, Diesel introduce SEASONAL WASHES, pentru un look obţinut cu umbre de negru şi gri, cu efecte de denim purtat și mult spălat. Vă doriți ceva exclusivist? BLUE EYECONS este o linie denim de lux, piesele fiind confecţionate în Italia în nuanţe clasice de indigo.