(P) Ce punem în valiza de vacanță

intro333

Unul dintre cele mai stresante lucruri legate de plecatul în vacanţă este, fără doar şi poate, pregătirea bagajului. Ai face bine să iei în considerare sfatul cuiva care, după ce a cărat prin aeroport propria greutate în bagaje, şi-a dat seama că valiza pentru orice fel de călătorie ar trebui să conţină numai câteva piese esenţiale. În plus, pentru că shopping-ul este una dintre plăcerile vinovate ale mersului în vacanţă, o mişcare inteligentă este să nu îţi cheltuieşti toţi banii încă dinainte de a fi plecat de acasă.

Iată, aşadar, câteva sugestii legat de ce să împachetezi pentru un voiaj, astfel încât să arăţi senzaţional cu orice ocazie, şi, în acelaşi timp, să îţi rămână suficienţi bani pentru vacanţa propriu-zisă.

Ce pui în valiză pentru un voiaj la mare

6

Esenţial este, bineînţeles, costumul de baie – imprimeurile inspirate din natură sunt foarte în vogă în acest sezon, şi am găsit la Carrefour, în colecția TEX, un costum de baie cu print exotic, care flatează absolut orice tip de siluetă. Pe lângă acesta, nu uită de o pereche de flip flops (asortează-i costumului şi alege un model cu print floral) şi nişte slip-ons. În ceea ce priveşte hainele, îţi garantez că te poţi descurca cu numai câteva piese, atâta vreme cât mergi pe modele versatile – o pereche de pantaloni scurţi şi un top din material vaporos (tot la Carrefour am găsit piese cool la preţuri senzaţionale, în colecția TEX!), plus o rochie maxi cu siluetă fluidă, şi o jachetă bomber din voal, care poate completa atât un look sporty, cât şi o ţinută cu aer feminin. Nu uita să adaugi în bagaj câteva piese de bijuterie cu accente jucăuşe – un colier cu fructe şi nişte cercei coloraţi în formă de funze, de pildă), şi o geantă din pai.

Ce pui în valiză pentru un voiaj la munte

13161598_10154128264888119_1912250515_o

Pentru o excursie la munte pe timpul verii, îţi propun să pui în bagaj o rochie casual şi o tunică, ambele putând fi purtate ca atare în zilele calde, ori suprapuse peste pantaloni, în cazul în care vremea este răcoroasă. Adaugă şi o jachetă bomber sau un windbreaker, ambele din material impermeabil, astfel încât să te poţi baza pe ele în caz de ploaie, şi două perechi de încălţări – tenişi şi ghete. Alege o geantă simplă (ce zici de un model stil mesager – am găsit în colecția TEX by Carrefour varianta perfectă!), şi nu uita să iei cu tine şi o pereche de ochelari de soare.

Ce pui în valiză pentru un city break

4

Cam oriunde ai alege să evadezi pentru câteva zile într-un city break, te poţi baza pe un set de piese esenţiale – o cămaşă albă clasică, un blazer (pentru un look cool, dar nu business-like, optează pentru o nuanţă aprinsă) şi nişte pantaloni cu croială clasică. Un crop top cu guler înalt şi o fustă maxi dreaptă din denim, o eşarfă şi un bucket bag, completează lista. Adaugă câteva bijuterii minimaliste (un choker şi un set de inele, de exemplu), şi două perechi de încălţări – nişte sandale comode cu toc pătrat şi o pereche de tenişi.

SHOP THIS STORY: