(P) Ce punem în bagajul pentru vacanță al copiilor

intro 111

Pentru că te-am lămurit deja legat de ceea ce trebuie să conţină valiza ta şi a lui pentru o vacanţă stylish, ţi-am pregătit şi câteva sugestii pentru organizarea bagajului celor mici pentru o excursie la munte, o vacanţă la mare, sau un voiaj de explorare a unei destinaţii urbane:

Valiza pentru o vacanţă la mare:

Bagajul puştilor care merg la mare ar trebui să conţină câteva piese basic – tricouri şi pantaloni scurţi (îţi propun să arunci un ochi peste colecţia TEX by Carrefour şi să alegi atât piese uni, cât şi modele cu detalii grafice, pentru a crea fel şi fel de mix & match-uri de efect). O pereche de ochelari de soare şi o şapcă sunt piese must-have, alături de un şort de baie cu print simpatic, o pereche de flip flops şi nişte tenişi cu arici – comozi şi uşor de închis şi desfăcut.

111

În cazul fetiţelor, poţi urmări trend-urile actuale de pe podiumuri – în colecţia TEX by Carrefour am găsit o rochie cu talia căzută şi volan, un şort cu print floral, şi un tricou ultra-girly cu print cu inimioare. Completează bagajul cu un costum de baie într-o nuanţă aprinsă, sandale şi flip flops, ambele cu detalii grafice, o pălărie de soare cu bor larg şi o pereche de ochelari de soare uşor supradimensionaţi.

12

Valiza pentru o vacanţă la munte:

Din bagajul băieţilor nu ar trebui să lipsească câteva piese sportswear, precum setul tricou + pantaloni scurţi TEX by Carrefour, ideal pentru o partidă de fotbal. Adaugă şi un hanorac, o vestă din pluş, o pereche de pantaloni cu aer utilitar şi nişte pantofi sport comozi şi rezistenţi la alergat, şi eşti all set.

222

Pentru fete, o rochie casual din material pluşat, pantaloni de trening într-o nuanţă aprinsă, un hanorac şi o jachetă impermeabilă, construiesc baza garderobei perfecte pentru o vacanţă la munte. Întregește aerul athleisure chic cu o pereche de ghete colorate, o pălărie haioasă şi şosete cu imprimeu.

11

Valiza pentru un city break:

Piesele esenţiale pentru o mini-vacanţă de descoperire a unui oraş, indiferent care ar fi acesta, includ, în cazul băieţilor, pantaloni comozi, lungi şi trei sferturi, numai buni pentru hoinărit (am reperat la Carrefour, în colecţia TEX, fel de fel de modele super simpatice în culori care mai de care mai vesele). Câteva tricouri cool cu detalii grafice, o cămaşă şi o jachetă impermeabilă, completează bagajul, alături de o pereche de tenişi sau de slip-ons.

7

Excursiile de explorare a unei destinaţii necunoscute se pot dovedi, uneori, uşor plicticoase pentru copii, însă dacă îţi vei face puștoaica să se simtă precum pe podium, precis va fi mai mult decât încântată să îşi afişeze hainele la cât mai multe plimbări. Mergi pe un aer exuberant, cu piese imprimate, precum o rochie cu print exotic sau o pereche de pantaloni şi un top înnodat, ambele cu motiv floral, şi nu te sfii să te joci mixând în fel şi chip print-urile. Completează bagajul cu o pereche de balerini comozi într-o nuanţă vibrantă, şi câteva accesorii de păr cu aer girly.

10

SHOP THIS STORY: