Ce produse folosim în noul sezon pentru îngrijirea tenului

În fiecare an, odată cu schimbarea anotimpului, e obligatoriu să upgradăm şi ritualul nostru de îngrijire a pielii. Razele soarelui, oricât de plăcut s-ar simți pe piele, au în timp efecte dăunătoare și pot lăsa urme vizibile la nivelul pielii. Este dovedit că expunerea la soare favorizează îmbătrânirea precoce și implicit, apariția ridurilor. Desigur, să nu uităm de efectele nocive ale prafului și ale poluării. Din acest motiv, tenul are nevoie de mai multă atenție și hidratare, iar cremele și măștile regeneratoare ne sunt de mare ajutor și în acest sezon. De aceea, industria de beauty ne-a pregătit o varietate de noi produse care protejează, tratează și repară pielea, în funcție de nevoile și problemele fiecărui tip de ten. Iată favoritele noastre.

Îngrijire specială pentru pielea din jurul ochilor

Știi de ce este esențial să acorzi o îngrijire aparte pielii din jurul ochilor? Pentru că aici apar primele semne ale îmbătrânirii, fiind una dintre cele mai sensibile zone ale feței. În plus, poluarea, oboseala și deshidratarea duc la apariția cearcănelor, a ridurilor sau a petelor maronii din în jurul ochilor, ceea ce poate compromite chiar și cel mai elaborat machiaj. Tocmai pentru a evita acest lucru, este esențial să folosești creme și măști special create pentru această zonă, deoarece și pielea are o altă structură, fiind mult mai subțire și sensibilă.

Mască reparatoare pentru conturul ochilor Advanced Night Repair, Estée Lauder, 293 lei

Masca de noapte Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye de la Estée Lauder redă în doar 10 minute prospețimea și luminozitatea ochilor tăi, care vor arăta mult mai odihniți după o singură aplicare. Este singura mască infuzată cu tehnologia Advanced Night Repair, ceea ce înseamnă că furnizează de 20 de ori mai multe ingrediente active care netezesc, hidratează și repară pielea din jurul ochilor. Rezultatele au fost dovedite printr-un test efectuat pe 102 femei, în urma căruia 91% dintre acestea și-au simțit pielea mult mai hidratată, 89% au rămas cu o senzație plăcută de confort și netezire, iar 82% au fost observat că ochii lor erau mult mai luminoși după utilizarea acestui produs.

Hidratare infinită pentru tenul uscat

Chiar dacă bei multă apă, pielea corpului nu se hidratează suficient. În plus, ține cont că tenul este mereu expus la diverși factori dăunători, de aceea crema de zi hidratantă joacă un rol important în menținerea frumuseții și vitalității tenului tău. Unul dintre cele mai noi și eficiente produse pentru hidratarea intensivă a tenului este Aqua Infini Sérum Booster d’Eau de la Galénic.

Aqua Infini Sérum Booster d’Eau, Galénic

Creatorul acestui produs și-a propus să descopere o textură nemaiîntâlnită până acum, cu o putere de hidratare inegalabilă și cu o formulă super-concentrată. Proiectul ambiţios i-a reușit, produsele din gama Aqua Infini  de la Galénic, ce includ loțiune, ser și cremă, primind recent la Paris un trofeu la gala Prix d’Excellence de la Beauté 2017, organizată de publicația Marie Claire. Membrii juriului au apreciat în special eficacitatea incredibilă a produselor din această gamă, toate având o putere extremă de hidratare durabilă, dar și un parfum suav și o textură delicată.

Ingredientul minune este în mod cert Trandafirul de Ierihon sau planta care nu moare niciodată, pentru că reușește să își refacă în permanență rezervele de apă, cu toate că trăiește în deșert. Astfel, proprietățiile acestei plante au fost încorporate cu succes în produsele din gama Aqua Infini. În plus, alte ingrediente active precum acidul hialuronic sau diverse micro-particulele de ulei ajută la reținerea apei la nivelul pielii și umplu în mod uniform micile imperfecțiuni ale tenului.

Foto: hepta.ro (Alberta Ferretti)