Ce produse cosmetice folosesc vedetele vara aceasta III

Ce produse cosmetice folosesc vedetele vara aceasta? Care sunt produsele de beauty și de îngrijire care le sunt indispensabile vedetelor în acest sezon? Vezi ce au răspuns Sânziana Negru, Lavinia Petrea și Mirela Retegan.

Vrei să afli ce mai conține trusa de beauty a vedetelor vara aceasta? Ce produse cosmetice folosesc vedetele pe caniculă și cum se păstrează mereu fresh și puse la punct? Vezi AICI ce răspuns au dat Simona Pătruleasa, Dana Săvuică și Alexandra Ungureanu.

La televizor și în reviste se vorbește mereu despre luminozitatea tenului. Sunt însă cateva etape de bază obligatorii pentru îngrijirea pielii.

Aspectul pielii este una din componentele cele mai importante pentru frumusețea naturală. Astfel, îngrijirea corectă a pielii ne permite să ne păstrăm frumusețea și sănătatea pielii.

Din păcate e un subiect care stârnește foarte multe discuții și controverse. Așadar, poate să fie dificil să alegem din multele informații care ne sunt oferite. De aceea este recomandat să discutăm măcar o dată cu un dermatolog despre ce înseamnă îngrijirea corectă zilnică a pielii.

Îngrijirea pielii corectă nu trebuie să fie complicată. Trebuie doar să fie adaptată corect tipului de piele, vârstei și problemelor dermatologice.

Citește mai multe despre Rutina de îngrijire a tenului. Noi reguli de la specialiști

Vara aduce multe noutăți pe piața de frumusețe și îngrijire. Drept urmare, vă recomandăm câteva produse care merită atenția voastră în acest sezon. Află mai multe despre 5 produse de beauty, perfecte pentru vară.

Să nu uităm că și părul are nevoie de îngrijire specială în sezonul cald. De ce? Pentru că este expus unei cantități mai mari de raze UV, iar intensitatea acestora este mult crescută. Soarelui i se adaugă vântul, apa sărată, clorul. Rezultatul? Un păr uscat, poros, cu o culoarea mată, fără strălucire. Află mai multe despre îngrijirea părului după plajă.