Trend Challenge- O provocare fun de la Anna Cori

Am primit o provocare fun de la Anna Cori de a folosi accesoriile lor în episodul de astăzi, astfel încât am pornit la drum cu gândul la pantofii și gențile din noua colecție sport-casual.

Pentru prima ținută eu am purtat un look oversized, într-o paleta de culori neutră, completată perfect de tenișii din piele foarte moale cu un design clasic, ideali pentru a fi purtați alături de ținute urbane. Dana a mizat și ea pe un look urban, însă a ales o pereche de pantofi stiletto eleganți. Pielea întoarsă poate să fie foarte versatilă- o poți stiliza în look-uri elegante sau în look-uri casual cu la fel de mult succes.

Pentru a două ținută am fost inspirată de albastrul tare al tenișilor Anna Cori și am creat un outfit în culori țări: auriu, alb, roșu și albastru cobalt. Dana a păstrat un vibe urban și a alăturat tenișilor o rochie lungă din tricot și un sacou supra-dimensionat alb, un element clasic de care cu siguranță aveți nevoie vara această.

Iar dacă la ultima ținută eu am ales o combinație de culori din același spectru (roz și lila) completată de un trench fără maneci și o pereche de stiletto din piele cu imprimeu snake, Dana a decis să facă o transformare fun și să poarte mocasinii Anna Cori într-un fel compelt altfel: cu o cămașă oversized și… cu o pereche de șosete înalte!

Pentru a descoperi întreagă gamă de accesorii Anna Cori, nu uitați să vizitați magazinul online, chiar aici!

Categorii Video