Ce nu le lipsește vedetelor din geanta de plajă vara aceasta?

Ana

Luna aceasta ne pregătim de vacanță, însă, înainte sa punem la cale operațiunea „bagaje”, ne-am gândit să stăm de vorbă cu 9 femei cool (pentru un strop de inspirație de vacanță, bineînțeles!) și să aflăm care sunt lucrurile care nu le lipsesc din geanta de plajă.

Ana Morodan, anamorodan.com: „Cremele Lierac Sunific. Nu ştiu să-mi trasez încă dungile drepte la ochi, dar un lucru bun am învăţat de la toţi make-up artiştii cu care am lucrat până acum: sun screen is a must! Cu atât mai mult în vacanţă, când petreci cel mai mult timp în soare. Cremele Lierac asigură protecţia perfectă împotriva razelor ultraviolete şi previn îmbătrânirea pielii şi petele brune apărute de la soare. Ochelarii de soare Dita Stormy. Ador ochelarii de soare cu forme aristo, uşor cat-eye, sexy şi impunători, iar cei de la Dita m-au cucerit pe vecie. Mi se par absolut perfecţi, mai ales că dincolo de aspectul studiat pe care îl au, asigura protecţie UV 100%. Geanta de plajă Le Buci Raphia de la Gerard Darel. Eu nu pot să plec în vacanţă cu genţi mici. În general am nevoie de multe accesorii şi poate ceva butaforie şi atunci am nevoie de o geantă încăpătoare, dar care să arate şi foarte stylish. Geanta de rafie de la Gerard Darel e perfectă pentru vară şi pentru toate nevoile unei contese.”

Ana Morodan

morodan

Sore, artistă, soreonline.com: „Eu nu plec în vacanță fără apa termală, crema de plajă cu factor de protecție și pălăria mea de paie.”

Sore

Sore mihalache

Sonia Argint Ionescu, prezentatoare TV, soniargintionescu.ro: „Din geanta de plajă nu-mi lipseşte niciodată crema cu factor de protecţie. Este esenţială pentru sănătatea noastră. Eu folosesc de ani de zile atât pentru mine, cât şi pentru familia mea Piz Buin şi Alteya Organics. Apoi, sigur, sigur am la mine o sticlă de apă pentru hidratare, o revistă şi o carte, ochelari de soare (fără care chiar nu pot să-mi ţin ochii deschişi, dar şi pentru protecţia lor!) şi o pălărie. Toate acestea, desigur, într-o geantă stylish! Am crezut că voi rezista acestui trend, dar pur şi simplu m-am îndrăgostit de genţile O’Bag (Chasse Aux Couleurs).”

Sonia

sonia argint

Mirela Bucovicean, Molecule F: „În bagajul de vacanță am mai multe eşarfe, din mătase naturală, în principiu, sau bumbac egiptean (le folosesc pe post de turban, pareo, top, fustă, rochie, sacoşă de umăr, umbrar, accesoriu de styling), cel puţin trei perechi de ochelari de soare, cremă after sun în cantităţi industriale, două creme cu protecţie solară diferită, cu SPF 20 şi SPF 50, ulei şi mască pentru păr, minimum două cărţi, Havaianas, bijuterii statement, cel puţin trei costume de baie, parfum, o geantă plic.”

Mirela Bucovicean

mirela bucovicean

Noemi Meilman, PR, noemimeilman.com: „De regulă, am în geanta de vacanţă exact ce vedeți în fotografie. Lipseşte crema de protecţie şi, desigur, mai lipseşte apa potabilă din cadru, dar nu aveam sticlă mică de apă în casă. Am fotografiat geanta și arsenalul pe o eşarfă Babaluna (îmi iau eşarfe mari, le folosesc ca pareo şi/sau pentru șezlong, în loc de prosopul clasic de plajă). Ochelarii de soare: Tom Ford, Karen Walker, Amorir, Ralph Lauren sau Ferragamo şi am un wishlist consistent, pe care se află şi o pereche de Linda Farrow. Apa termală. Cărţile: de cele mai multe ori sunt biografii sau autobiografii şi revistele de sezon. Geanta de plajă este de cele mai multe ori din material textil, ca cea din fotografie. Am cam 3-4 genţi de plajă, iar printre preferatele mele este şi una de la Sephora, portocaliu cu ciclamen. Pot să va mai spun că vara este anotimpul meu preferat, deşi sunt născută în luna decembrie.”

FotorCreated

noemi

Vicki Nicola, The Group, vickipedia.ro: „Întotdeauna mi-au plăcut genţile de plajă din materiale naturale şi am avut o slăbiciune pentru cele din rafie. Mi se pare că se asortează cel mai bine cu un colier de scoici făcut în joacă pe plajă şi cu nisipul pierdut invariabil prin buzunare. Aşa că da, geanta mea de plajă este neapărat din rafie şi ascunde kit-ul clasic pentru zilele călduroase: cu apa termală de la Avène, cremele pentru plajă de la Shiseido, prosopul de plajă şi telefonul, îmbrăcat cu o carcasă de la Gray Malin, evident imprimată cu o imagine din St. Jean Bay. La impuse se încadrează şi câte un costum de baie, de rezervă, pentru copii şi oarece jucării + rochia din prosop de la Lisa Marie Fernandez şi cu o pălărie Eugenia Kim.”

Vicki Nicola

viki nicola

Dana Rogoz, danarogoz.com: „Din geanta de plajă nu-mi lipsesc următoarele lucruri: ochelari de soare, carte, pălărie de plajă, scutec rezistent la apă, cremă de plajă Elmiplant, cremă de plajă de copii.”

dana rogoz

dana rogoz

Andreea Bădală, designer: „Nu plec la plajă fără geanta mea în care am o sumedenie de bijuterii, căști de înot vintage, și un costum dintr-o piesă.”

Andreea Badala

andreea badala

Sorina Dăescu Topceanu, Communication Manager The Institute: „Geanta de plajă s-a transformat încet-încet pentru mine într-un ghiozdan destul de mare, pentru că de două veri încoace mi s-a alăturat şi un om mic în vacanţe şi nu numai. Acum are deja doi ani şi jumătate, preferinţe, cărţi, jucării, accesorii, toate acestea alăturându-se lucrurilor mele din bagaj. De exemplu, ghiozdanul meu de plajă de weekendul trecut conţinea câte o cremă de soare pentru mine şi pentru cel mic, revista mea (citesc acum Fiera, o revista londoneză, bianuală, care prezintă design week-uri din întreaga lume), cartea lui (preferata lui de acum este cea despre vrăjitorul Zaharia Zanzibon), două perechi de ochelari de soare, un leu, o girafă, un balsam de buze, multe fructe. Şi iubitul duce prosoapele. Mi-aş dori să rămân la mare toată vara, aşa că piesele must have pentru mine ar fi costumul de baie, fie unul din două piese, fie unul întreg, cu spatele gol, şi o rochie albă, fluidă.”

sorina topceanu

sorina daescu

SHOP THIS STORY:

1_0010_Layer 48

Cremă de plajă Elmiplant
1_0011_Layer 47

Cremă de plajă Elmiplant pentru copii
1_0013_Layer 45

Apă termală Avène, în farmacii
1_0029_Layer 29

Balsam de buze Maybelline
1_0037_Layer 21

Loțiune de plajă Shiseido
1_0038_Layer 20

Loțiune de plajă Avene, în farmacii
1_0047_Layer 11

Loțiune de plajă Avene, în farmacii
1_0048_Layer 10

Ulei pentru păr Kérastase
1_0055_Layer 3

Cremă de plajă Vichy
1_0056_Layer 2

Apă termală Vichy

Au colaborat Bianca Sterie, Alina Aliman și Bianca Popescu. Foto: arhiva invitaților