Ce mesaj a transmis Prințul William după moartea bunicului lui, Philip, Ducele de Edinburgh

Prințul William, Ducele de Cambridge, nepotul Reginei și al Ducelui de Edinburgh- decedat vineri la vârsta de 99 de ani, cu doar două luni înainte de împlinirea centenarului, a transmis un mesaj de rămas bun.

Prințul William îi aduce un ultim omagiu bunicului său, Philip, Ducele de Edinburgh, și își reafirmă poziția sa și a soției lui, Kate, Ducesa de Cambridge, de a o susține în continuare pe Regină și de a-și face datoria în serviciul supușilor.

Iată cum sună mesajul Ducelui de Cambridge, publicat pe site-ul oficial al regalității britanice.

Printul William Printul philip ©Stephen Daniels/Alpha Press

”Bunicul meu a trăit o viață care s-a întins pe durata unui secol și pe care și-a pus-o în slujba țării și a Commonwealth-ului, soției lui, Regina, și familiei.

Mă simt norocos că am avut parte de exemplul și de prezența lui până la această vârstă adultă și că a fost alături de mine permanent, am traversat împreună momente plăcute, dar și perioade mai grele. Voi fi întotdeauna recunoscător faptului că soția mea a avut atâția ani la dispoziție în care să petreacă timp alături de el și îi rămân recunoscător pentru bunătatea pe care el i-a arătat-o. Voi prețui întotdeauna amintirile frumoase ale copiilor mei cu străbunicul lor – ca atunci când venea să-i plimbe cu trăsura, când îi învăța să se descurce singuri și le insufla spiritul lui aventuros și simțul ascuțit al umorului.

Bunicul meu a fost un om extraordinar și a făcut parte dintr-o generație extraordinară. Catherine și cu mine vom continua să facem ceea ce el se aștepta de la noi, și anume să-i fim alături Reginei în anii ce vor urma. Îmi va fi dor de bunicul meu, dar știu că el și-ar fi dorit ca noi să continuăm să ne facem datoria.”

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle