Ce mai postează vedetele pe Instagram

Vedetele ne țin la curent cu noutățile din viața lor, pe conturile de Socializare. Le urmărim constant pe Instagram, iar azi am făcut o selecție a unor postări recente care ne-au impresionat.

Kate Beckinsale: Cluburile de noapte sunt închise, dar noi avem ochii googly, scrie actrița britanică pe Instagram. Proaspăt divorțată, la 46 de ani, Kate nu traversează cea mai fericită perioadă din punct de vedere sentimental, însă își iubește la nebunie cele două pisici de companie.

Chiara Ferragni, cea mai influentă bloggeriță de modă, iubește și ea animalele. Ești cel mai puternic, copilul meu!, a scris aceasta pe contul său de Instagram.

Michael Buble: În această seară, filmul soției mele intitulat La Corazonada debutează pe Netflix. Și, pentru că nu există nicio premieră pe covor roșu, asta nu ne-a oprit să sărbătorim în stilul carantină.

Actrița Emma Roberts a avut un weekend la iarbă verde și s-a bucurat de un ospăț pe măsură 🙂

Chiar dacă se află în izolare, Oprah Winfrey nu își neglijează rutina de îngrijire. Celebra vedetă de televiziune nu s-a sfiit să posteze pe contul său de Instagram o poză în care are parte de pedichiură, chiar la ea acasă.

FOTO: Hepta

Categorii Lifestyle