Ce mai postează vedetele pe Instagram

Vedetele ne țin la curent cu noutățile din viața lor, pe conturile de Socializare. Le urmărim constant pe Instagram, iar azi am făcut o selecție a unor postări recente care ne-au impresionat.

 Zorii zilei să mă prindă în brațele tale, scrie fotomodelul Winnie Harlow pe rețelele de socializare.

Sunt atât de încântată să împărtășesc cu voi vestea că în sfârșit RareBeauty se va lansa pe 3 septembrie în magazinele Sephora și pe RareBeauty.com. Sper să vă placă la fel de mult ca mie!- a scris actrița Selena Gomez într-un mesaj pe Instagram.

Kim Kardashian și-a luat prietenul patruped în brațe și a imortalizat totul într-o poză sexy care a primit multe like-uri pe Instagram.

Miranda Kerr, la ora de frumusețe. Charlotte este prietena mea de mulți ani și am început să lucrăm împreună de ceva vreme. Ador tehnica ei de machiaj. Vino alături de noi pentru a ne bucura împreună de frumusețe, viață, copii și multe altele!– a fost mesajul actriței.

Karlie Kloss a postat un mesaj pentru Cara, de ziua ei: La mulți ani fericiți surorilor mele! Sunteți adevărate raze de lumină și iubire în această lume și în viața mea. @caradelevingne

Kylie Jenner apare într-o fotografie alb-negru, într-o ipostază mai mult decât seducătoare. Fanii de pe Instagram au fost încântați.

FOTO: Hepta

Categorii Lifestyle