Ce joburi a avut Meghan Markle înainte de-a fi Ducesă

meghan markle

Ne-am obișnuit să ne referim la Meghan Markle drept Ducesa de Sussex și să-i urmărim parcursul în noua sa viață alături de familia regală britanică. Însă într-un speech pe care aceasta l-a ținut în turul regal în Fiji, Meghan ne-a reamintit câ înainte de-a fi Ducesă a avut o viață cât se poate de diferită de cea de acum.

Ducesa le-a vorbit studenților de la University of the South Pacific despre importanța educației și a făcut referire la perioada în care ea era studentă și era nevoită să aibă un job part-time pentru a-și putea plăti facultatea. „Ca să-mi pot permite să merg la facultate, am avut nevoie de burse, programe de ajutor financiar și un job part-time în campus și, fără îndoială, a meritat orice efort“, le-a spus ea studenților.

Mai mult, în primele zile ale carierei sale de actorie și înainte Suits, ea s-a susținut financiar singură, lucrând ca profesor part-time de caligrafie, împachetând cadouri și legând cărți la magazinul Paper Source din Beverly Hills. În 2005, ea fost cea care a scris de mână invitațiile pentru nunta Paulei Patton și a lui Robin Thicke.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle