Ce își dorește Delia de ziua ei

Astăzi, Delia a împlinit 37 de ani. Vedeta a declarat ce cadouri și-ar dori, dar și ce obiecte nu s-ar bucura deloc să primească. Artista nu pune valoare pe lucrurile materiale, nu își dorește accesorii și piese vestimentare de lux, însă apreciază parfumurile, perucile și accesoriile de bucătărie.

„Mi-aș dori lucruri folositoare. Am nevoie de dresuri de scenă, cosmetice, apă micelară, dischete demachiante, bețișoare demachiante, tratamente de păr, iar parfumurile mă bucură mereu. Puteți să îmi luați peruci, pentru că le și colecționez, sau șepci, bonete, pălării cu borul mare, amplu și foarte drept. Ce nu mai am eu și nu îmi place să cumpăr: detergent de vase, un ceainic inteligent sau măcar să fie drăguț. Primesc și vitamina C, magneziu și alte suplimente pe care trebuie să le ia un om sănătos.”

Delia este o persoană foarte practică. Așadar, în categoria lucrurilor pe care nu și le dorește, aceasta a declarat că nu ar vrea să primească jucării de pluș și cadouri cu valoare sentimentală, deoarece acestea ajung de cele mai multe ori în portbagaj.

Nu-mi luați haine, pentru că nu o să-mi luați nimic drăguț, voi o să considerați că îmi luați ceva ce o să mi se potrivească și nu va fi așa! Să nu îmi luați cadouri drăguțe cu valoare sentimentală, cum ar fi o broșă de la bunica și nici păpușele sau ursuleți, pentru că nu am ce să fac cu ei, de obicei se strâng în portbagaj. Mi-aș dori lucruri pe care le pot folosi, consuma, de care mă pot bucura, nu doar să mă uit la ele

Keeping Up With A List alături de Delia. Cum arată o zi din viața artistei (VIDEO)

Categorii Lifestyle