Ce își cumpără fashion girls de la reduceri

Intro

Perioada reducerilor este scuza perfectă să te răsfeţi cu o sesiune de shopping, pentru a-ţi cumpăra piesele după care ai tânjit tot sezonul. Dacă eşti în pană de inspiraţie, iată ce îşi achiziţionează câteva fashionable girls de la reduceri:

Diana Enciu & Alina Tănasă, fashion bloggers, fabulousmuses.net

10Marina_Yachting_Summer2016_Collection_Fabulous_Muses_Diana_Enciu_Alina_Tanasa_Holiday_Wardrobe1

Dacă nu rezişti şi simţi că trebuie să te bucuri de reduceri, te sfătuim să fii smart şi să nu investeşti în piese pe care le poţi purta doar vara! Încearcă să te orientezi către produse pe care le poţi folosi şi în sezonul mai rece şi care se încadrează și în tendinţele toamnă/iarnă 2016. N-ai o bomber jacket şi ai găsit-o la reduceri? Ia-o! Stilul military rămâne ON, aşa că poţi alege orice piesă kaki şi va funcţiona în sezonul următor. Accesorii opulente, dar mai ales cercei, o să găseşti şi trebuie să fie ai tăi, paiete şi catifea şi orice piesă cu talie înaltă sunt MUST BUY.

Crede-ne, o să dai lovitura!

uannamed

Noemi Meilman, PR, noemimeilman.com:

Noemi A List

Cine mă cunoaşte ştie că nu îmi place să dictez trenduri, pentru că nu sunt stilist.  Dar pot să vă spun în ce investesc eu în perioada reducerilor. O lista scurtă şi foarte utilă:

Kaftane şi kimono-uri. Nu se demodează niciodată. Dacă nu ai curajul să le porţi pe stradă, sunt foarte utile la plajă şi în dimineţile de weekend, numai bune de purtat în casă (all seasons, da, şi iarna, când afară ninge şi tu îţi bei cafeaua clişeistic, în fotoliu). Flip-Flops. Niciodată nu am prea mulţi. Ochelari de soare. Sunt sigură că o A List Girl ştie că trebuie să poarte ochelari de soare în toate anotimpurile; ochelari de soare cu protecţie UV, din magazinele autorizate, da? Un short de denim cu croi impecabil, o geantă de plajă pe care să nu regret apoi că am cumpărat-o, eşarfe şi tee-uri albe, cu mânecă scurtă sau maiouri simple albe, cămăşi albe, largi, şi un costum de baie, acel costum pe care l-ai purta şi peste doi ani şi ar arăta la fel de bine pe tine.

Cumpăraţi şi de la designerii români, este datoria noastră să îi susţinem.

Noemi

Sore Mihalache, artistă, soreonline.com:

image1

Din punctul meu de vedere, în perioada reducerilor e momentul propice să îţi achiziţionezi perechea de jeanși la care visezi de ceva timp şi acum are preţul cu 50-70% redus. Merită investiţia, pentru că o pereche de jeanși de calitate te va ţine câţiva ani, nu doar un sezon (ştim cu toţii povestea cu prespălarea culorii etc). La fel de bine cred că poţi investi şi într-o pereche de sandale clasice, la fel de calitative şi de inabordabile în afara promoţiilor. Eu sunt de părere că cele mai bune achiziţii sunt cele timeless, iar piesele sezoniere se pot cumpăra şi la bani puţini, nu de la case mari de modă şi nu neapărat aruncând banii alocaţi de chirie. Dacă totuşi tânjeşti după ceva ce se poartă cu ardoare în perioada asta, eu votez cu pantalonii metalizați, my fav!

Sore

Adriana Chiper, communication expert:

AC

Sunt o adeptă a shopping-ului online. O parte din item-urile în care investesc în perioada reducerilor de vară sunt astfel achiziţionate. Aleg din tendinţe doar ce mi se potriveşte. Câteva lucruri pe care mi le doresc anul acesta:

Pentru mine ochelarii de soare reprezintă un accesoriu important, indiferent de anotimp. Îmi plac modelele cu personalitate şi brand-urile prezente pe Sunglasscurator.com Cămăşile albe din in şi tricourile albe sunt preferatele mele în perioada estivală. Sunt uşor adaptabile. Îmi plac rochiile cu linii feminine, fluide. Le port atât cu încălţăminte sport, cât şi cu sexy shoes. Prefer încălţămintea de calitate. Dacă nu sunt plecată din ţară în perioada reducerilor, cumpăr ce îmi doresc de pe Farfetch.com.

Adriana

SHOP THIS STORY:

Foto: FabulousMuses.net, Noemi Meilman (arhiva personală), Sore Mihalache (arhiva personală), Alexandru Roșieanu