Ce gust are duminica ta? Chef Hădean recomandă tagliatelle cu somon și mazăre

dsc_3660

TAGLIATELLE CU SOMON SI MAZARE

Le-am oferit această rețetă de tagliatelle cu somon prietenilor mei de la Hills, restaurantul din Bistrița cu care colaborez încă de la deschidere. M-am gândit că s-ar putea să vă placă și vouă, deci iat-o.

Pentru 1 porție de tagliatelle cu somon și mazăre aveți nevoie de180 g tagliatelle proaspete, 80 grame somon proaspăt, 50 grame broccoli proaspăt, 30 ml ulei de măsline, 20 grame mazăre congelată, 120 ml smântână dulce, sare, piper, 5-6 frunze mici de busuioc.

dsc_3666

Fierbeți pastele 2-3 minute în apă cu sare. Opăriți mazărea un minut. Tăiați broccoli în lamele și peștele în cuburi cu latura de 2 cm. Frigeți peștele cu puțin ulei de măsline câte un minut pe fiecare latură (4 minute în total) la foc mediu, presărați-l cu sare și piper și puneți-l pe o farfurie.

Frigeți broccoli în aceeași tigaie (mai adăugați puțin ulei dacă e necesar) două minute, adăugați mazărea, smântâna dulce și puțină apă de la paste. Lăsați să dea în clocot ușor și puneți pastele în tigaie. Amestecați bine și puneți pastele pe o farfurie. Puneți somonul și frunzele de busuioc la final.

dsc_3673

CITESTE SI:

Ce gust are duminica ta? Chef Adi Hădean recomandă somon cu ardei copți

Ce gust are duminica ta? Chef Adi Hădean recomandă somon cu ardei copți

Text și poze: Adi Hădean (hadean.live)

Categorii Lifestyle