Ce gust are duminica ta? Chef Adi Hădean recomandă curry, spanac și halloumi

Cele mai multe dintre weekend-uri sunt, cu siguranță, petrecute în casă, în fața televizorului, sau prin bucătărie. Așadar am mers la cumpărături, să ne facem plinul frigiderului pentru weekend,  și am decis  să fac o rețetă ușoară, rapidă, dar și ideală de mâncat “pe burta”, leneș, care apoi să îți permită un pui de somn, nu să fie necesar să dai o tură de parc după.

Pe lângă faptul că se face foarte rapid, nu sunt necesare multe ingrediente. Este una dintre farfuriile simple, dar foarte aromate.

Am tocat o ceapă și 4 căței de usturoi și am călit în 3 linguri de ulei pentru 3-4 minute. Apoi am adăugat o mână de roșii cherry tăiate, sare și niște cimbru uscat.

După ce roșiile au lăsat puțin suc, am adăugat 100 de grame de halloumi tăiat cuburi și jumătate de lingură de curry.

Am amestecat bine, și am mai lăsat să se gătească la foc mic, 5-7 minute. Am am pus niște busuioc, puțin piper râșnit și am adăugat o mână sănătoasă se spanac.

După ce am adăugat spanacul, am dat din nou focul mai tare și am mai gătit până s-a înmuiat puțin spanacul. Pe cât este de simplă rețeta, pe atât de gustoasă. În plus, este foarte ușor de personalizat, în funcție de preferințe. Dar mie mi se pare ideală pentru o rețetă comfort food.

Categorii Lifestyle