Ce găsim la Half is Free, ediția din Cluj-Napoca, pe 24 martie

Așa cum te-am obișnuit, e vremea să trecem în revistă piesele cool pe care le poți achiziționa de la târgul de pe 24 martie. Ca orice târg Half is Free, și ediția de la Cluj îți oferă o selecție ultrageneroasă de cool items, bineînțeles, la jumătate de preț. Și vei vedea mai jos doar o mică parte din marea de piese vestimentare și accesorii pe care le vei găsi la Cluj. Vrem doar să-ți facem poftă de shopping.

Notează-ți în agendă: Half is Free va avea loc la Hotel Continental, pe 24 martie, între orele 10.00-19.00. Ca de obicei, intrarea este liberă!

Molecule F e unul dintre susținătorii-cheie ai designerilor români și totodată spațiul de unde te poți îmbrăca din cap până în picioare în creații scoase din mâinile celor mai cool creatori de la noi. Vei găsi la târg bunătăți pe care n-ar trebui să le ratezi. Crede-ne pe cuvânt.

Colega noastră Dana Păun e pasionată de caligrafie și asta se vede pe mai toate piesele pe care le creează. Dar dacă nu ești into fonts, găsești la Aer Wear și rochii, pantaloni, salopete cu design cool.

Dacă îți cauți de multă vreme acea pereche de încălțări și n-ai găsit-o încă, Exclusives e brandul pe care vrei să-l vizitezi la Half is Free. Dacă tot ajungi acolo, caută-ți și o jachetă statement sau o rochie de cocktail, pentru că sigur o să găsești ceva să-ți placă.

Îți plac hainele cu alură feminină și vibe romantic? Atunci caută standul Naiv Clothing, pentru că vei găsi cele mai diafane rochii de primăvară.

AEP Jewelry îți propune o selecție impresionantă de broșe, inele, cercei, accesorii pentru păr și tot ce-i mai bun pentru ținutele tale casual ori de seară.

Cu hainele create de Kinga Varga ești mai mult decât familiarizată, sigur ai deja măcar o piesă în gerderobă, iar dacă nu, e un prilej bun să faci asta. Culori vibrante, croiuri atipice și prețuri speciale – asta vei primi dacă vizitezi standul Kingăi de la Half is Free.

La Bon Bijou vei găsi cele mai chic accesorii. Noi ne-am ales deja câteva perechi de cercei foarte stylish de la târgul Half is Free care a avut loc The Ark, în București, vezi aici.

Mixuri atipice de materiale, cum sunt pielea și dantela, lâna și satinul iau forma unor piese vestimentare statement la standul Larisei Dragna.

Dacă îți dorești produse make-up de calitate, caută standul Melkior. În plus, vei afla de la specialiști tot ce trebuie să știi despre tendințele de beauty pentru anul acesta.

Foto: website-urile brandurilor

Categorii Lifestyle