Ce foloseşte Meghan Markle pentru machiajul tenului

De fiecare dată când o vedem, aparițiile ei sunt impecabile, din cap până în picioare. Nici la capitolul makeup nu se lasă mai prejos, unde Meghan încearcă mereu să obține un aspect natural și tineresc, evitând să își încarce tenul în exces. Care sunt secretele ei? Iată trei produse de machiaj pe care le folosește Meghan Markle pentru machiajul tenului.

Meghan își îngrijește cu strictețe tenul, așa că imediat după ce a folosit o cremă hidratantă aplică un primer de la Laura Mercier – Illuminating Primer. Îl folosește chiar și fără fond de ten, pentru că îi place la nebunie aspectul de ten dewy pe care acest primer îl are asupra pielii.

Fondul de ten de care nu se desparte este Chanel Sublimage Le Teint Ultimate Radiance Generating Cream Foundation, pe care il aplica mereu cu ajutorul unui buretel Beauty Blender. Meghan a declarat că iubește acest fond de ten și este unul din favoritele ei, pentru că adoră felul în care arată tenul pistruiat și nu dorește să își acopere trăsăturile naturale.

Secretul ei pentru un ten flawless și lipsit de pori este pudra de la Make Up For Ever – HD Powder, o pudră compactă care conferă tenului un aspect fresh și e perfectă pentru călătorii.

Categorii Lifestyle