Ce filme vedem în octombrie la cinema

filme

Super-comedii, thrillere care te vor ţine permanent în suspans şi ecranizarea unui bestseller care a făcut înconjurul lumii: iată care sunt filmele de urmărit la cinema în luna octombrie.

Masterminds (Premiera: 7 octombrie)
Cei mai buni actori de comedie ai momentului, Zach Galifianakis, Owen Wilson, Kristen Wiig, Jason Sudeikis şi Kate McKinnon, se reunesc pentru cel mai nou proiect al regizorului Jared Hess: Masterminds. Filmul îl are în prim plan pe David (Galifianakis), un paznic de noapte care pune la cale unul dintre cele mai mari jafuri bancare din istoria Statelor Unite.

The Girl on the Train (Premiera: 7 octombrie)
Ecranizare a bestsellerului omonim scris de Paula Hawkins, The Girl on the Train este povestea lui Rachel (Blunt), o femeie care nu a reuşit să treacă peste divorțul ei și care acum își petrece diminețile urmărind de la fereastră, în timpul călătoriilor sale cu trenul, un cuplu aparent perfect. Într-o noapte, fără să vrea, Rachel asistă la o scenă tulburătoare și devine implicată în dispariția misterioasă a unei tinere care are legătură cu fostul ei soț.

Masterminds & The Girl on the Train
Masterminds & The Girl on the Train

Două lozuri (Premiera: 7 octombrie)
Cu Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol în rolurile principale, filmul lui Paul Negoescu prezintă un episod din viaţa lui Sile (Bucur), Dinel (Boguţă) şi Pompiliu (Papadopol), trei prieteni care află că au câştigat la loto şi sunt gata să îşi revendice premiul. Entuziasmul lor dispare în momentul în care constată că au pierdut biletul câştigător, aşa că pun la cale un plan elaborat ca să îl recupereze.

Inferno (Premiera: 14 octombrie)
Tom Hanks revine în rolul profesorului Robert Langdon, care se confruntă şi de această dată cu un mister greu de descifrat. El porneşte astfel pe urmele lui Dante Alighieri şi încearcă să găsească indicii pentru a pune capăt unui pericol ce ameninţă întreaga lumea. Din distribuţie fac parte Felicity Jones, Ben Foster, dar şi românca Ana Ularu.

Două lozuri & Inferno
Două lozuri & Inferno

Toni Erdmann (Premiera: 21 octombrie)
Nominalizat la Palme d’Or şi câştigător al Premiului FIPRESCI (oferit de Federaţia Internaţională a Criticilor de Film) la ediţia din acest an a Festivalului de Film de la Cannes, Toni Erdmann este o producţie germană filmată în România. Pelicula urmăreşte relaţia distantă dintre un tată şi o fiică, Winfried (Peter Simonischek) şi Ines (Sandra Hüller), care încearcă să depăşească problemele din trecut şi să fie din nou apropiaţi.

Five (Premiera: 21 octombrie)
După ce descoperă că nu mai are cu ce să îşi plătească facturile, Samuel (Pierre Niney) se apucă să vândă marijuana, însă nu le spune nimic prietenilor şi colegilor lui de apartament. Însă lumea dealerilor se dovedeşte a fi mult mai dură decât îşi imagina el, aşa că este nevoit, în cele din urmă, să le ceară ajutorul apropiaţilor săi.

Toni Erdmann & Five
Toni Erdmann & Five

Jack Reacher: Never Go Back (Premiera: 21 octombrie)
Tom Cruise revine în rolul lui Jack Reacher în cea de-a doua parte a seriei. De data aceasta, Reacher este victima unei conspiraţii orchestrate de autorităţi şi, alături de partenera sa, Susan Turner (Cobie Smulders), porneşte într-o cursă contracronometru pentru supravieţuire.

Jack Reacher: Never Go Back & Rings
Jack Reacher: Never Go Back & Rings

The Accountant (Premiera: 28 octombrie)
În noul film al lui David O’Connor, Ben Affleck este Chris Wolff, un matematician care preferă să trăiască mai degrabă în lumea cifrelor şi a formulelor decât în cea a oamenilor. Acesta ajunge să lucreze pentru cele mai mari organizaţii criminale ale planetei, însă, în scurt timp, talentul său atrage şi atenţia autorităţilor.

The Disappointments Room (Premiera: 28 octombrie)
Pentru că octombrie e luna producţiilor horror, regizorul D. J. Caruso plusează şi el cu un titlu: The Disappointments Room. Fără să vrea, o mamă şi fiul ei ajung să elibereze orori absolut cumplite din podul casei lor de la ţară.

The Accountant & The Disappointments Room
The Accountant & The Disappointments Room

Foto: outnow.ch

Categorii Lifestyle